Hey lieve Family,
Er is een groot verlangen, bij vele van jullie, om weer onderling te connecten en samen te aanbidden. We hebben vooralsnog gezien de beschikbaarheid en restricties op locaties en alle voors-tegens afwegend het besluit genomen om op de zondagen niet voor 1-7 bij elkaar te komen. We bieden we jullie graag een moment aan dat we in de buitenlucht samenkomen op een fijne rustige en afgeschermde plaats.

Een samenkomst rondom een kampvuur met gebed, aanbidding en veel ontmoeting. Je bent van harte welkom, maar alleen als je aangemeld bent. Voor kinderen en tieners gaan we overigens in Juni ook nog andere activiteiten organiseren.

Richtlijnen:
De bijeenkomsten hebben een religieus karakter. We zullen met elkaar een tijd hebben van gebed, aanbidding, connectie en we vieren samen de maaltijd van Jezus. Alle door RIVM voorgeschreven richtlijnen worden door ons stikt gehanteerd. Er is per avond een max. van 30 aangemelde personen.

Als je komt dan verklaar je het volgende:
– Dat je in goede gezondheid bent, geen koorts hebt en niet verkouden bent.
– Je de 1,5 meter voorgeschreven afstand zal houden. (behalve gezinnen onderling)
– Dat je, jezelf hebt aangemeld via het formulier hieronder.
– Je hebt alleen toegang, voor het aantal personen, wat is aangemeld en op vertoning van bevestigingsmail die je ontvangt na aanmelding.

Helaas is deze avond vol. We zijn gebonden aan een max. van 30 totaal. We plannen extra avonden, dus laat even je gegevens achter op https://iamloved.nl/ikwilook dan informeren we je al eerste als de nieuwe data er zijn.

Family Night 29-5

  • LET OP. Je moet je per persoon aanmelden. Dit is een verplichting. Dit getal kan je om die reden dus niet veranderen!
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.