SOZO by I AM

Binnen I AM Zorg is het mogelijk een Sozo te ontvangen!

Sozo is een profetische bediening voor innerlijke genezing en bevrijding. Het woord Sozo komt uit het Grieks en betekent: redding, genezing en bevrijding. IAM Sozo is gericht om te achterhalen welke dingen jou hinderen in de connectie met de Vader, Zoon en Heilige Geest.

Sozo is er voor jou als je naar vrijheid in je leven verlangt en je meer wilt ontdekken over het doel van jouw leven.

Ons doel is jou lief te hebben en je helpen zelf informatie vanuit Vader, Zoon en Heilige Geest te ontvangen waarmee wonden genezen, bolwerken van de vijand vernietigd worden, leugens plaatsmaken voor de waarheid en deuren worden gesloten voor de vijand. Dit kunnen issues zijn vanuit het verleden of heden.

Ook het niet kunnen horen van de stem van God of Hem ervaren, kan een belemmering zijn om tot je doel te komen en het leven te leven waartoe je bent bestemd.

Deze sessie is geen counseling of therapie, maar een tijd van interactie met de Vader, de Zoon en de Heilige Geest. Sozo legt de leiding volledig bij wat je zelf ervaart en hoort van God. Een sessie duurt 60-90 minuten.

“Als het contact met God herstelt, kunnen wonden genezen en zullen hindernissen verdwijnen. Het zal meer vrijheid in jouw leven brengen!”

SOZO by I AM in het kort:

• een bediening voor innerlijke genezing/bevrijding
• profetisch, geleid door de Geest
• is eenvoudig, snel en effectief
• helpt problemen te herkennen in minuten in plaats van jaren
• helpt de relatie met God te herstellen en te ervaren wie Hij werkelijk is
• helpt je om gezonde relaties uit te leven en je roeping in te gaan

Om Sozo in een paar woorden te beschrijven, kunnen we zeggen dat het een bediening van genezing, vrijheid en herstel is! Genezing van je ziel, bevrijding van levensverstorende leugens en bolwerken in je geest, en de verbinding met de drie-enige God herstellen.
Sozo is ook een levensstijl, omdat je de tools die je aangereikt krijgt, ook in het dagelijks leven kunt gebruiken.

Gebaseerd op de tools van Sozo Bethel Church Redding
I AM Sozo is gebaseerd op de tools van Sozo Bethel Church Redding (www.bethelsozo.com). Iedereen die Bethel-Sozo gaat geven krijgt eerst onderwijs en trainingen en dient een examen met goed gevolg af te leggen. Pas dan ben je bevoegd jezelf Bethel-Sozo te noemen en officieel Sozo te geven.

Direct een afspraak inplannen?

Het SOZO Team.

Christy Reedijk,
Ik ben gepassioneerd voor innerlijke genezing en ik verlang er naar dat mensen op een meer intiemere manier met God verbinden en tot hun bestemming komen. Ik ben betrokken bij I AM Sozo maar verleen ook andere pastorale zorg/hulp in mijn praktijk My Beloved.

Barbara Kasius,
Ik verlang ernaar dat mensen in vrijheid komen en een ontmoeting hebben met de levende God en van daaruit in ontspanning en acceptatie van zichzelf vanuit Gods liefde en waarheid, kunnen leven.

Djurre Siccama
Ik ben gepassioneerd huisarts die het medische en geestelijke met elkaar wil combineren. In mijn professie kom ik zo vaak situaties tegen waarin lichamelijke en psychische problemen in connectie staat met het geestelijke.

De kosten?

De kosten voor een SOZO by I AM zijn € 59,-.
Voor een online SOZO  via Zoom is dit 49,-.

Deze kosten dient u direct online te voldoen, via iDeal, tijdens het inplannen van uw afspraak.  Als de kosten een probleem zijn, dan graag even contact via de mail sozo@iamloved.nl.

Contactgegevens / vragen?

Het adres waar we de sozo’s geven is op het kantoor van I AM
Maasplein 66, 3331 LC Zwijndrecht

U kunt ook uw SOZO ontvangen via Zoom verbinding. 

Heb je nog vragen mail dan naar sozo@iamloved.nl

Direct een afspraak plannen?

Afspraak maken?

Een afspraak maken is heel eenvoudig. Begin met het kiezen van een dienst (Fysiek bij ons op kantoor of via Zoom) om de aanmelding te starten en klik op volgende.

Laden...