FAQ items aan het laden...
I AM Family’s2023-04-21T11:58:49+02:00

Onze I AM Family’s!

Een van de speerpunten uit de visie van I AM zijn het bouwen van relaties, toerusting en het ontwikkelen van een cultuur van eer. De family’s zijn een middel om met elkaar en persoonlijk te groeien in relaties, eer, geloof, hoop en liefde.

Om die reden hebben wij onze ‘family’ avonden. Dit zijn avonden waarop we, onderverdeeld, in relatief kleine groepen (family’s) met elkaar verdieping gaan zoeken. We komen samen rondom een bepaald onderwerp, levensfase of je zoekt verbinding met mensen in je woonplaats of regio. We noemen het Familie, omdat we zoals de Bijbel ons duidelijk maakt, wij allemaal broers en zussen zijn. Kinderen van dezelfde Vader, met hetzelfde Bloed in onze aderen. Er zit een geheim in deze connectie. Het ontdekken van de goddelijke kracht en zegen op relaties en verbondenheid in een maatschappij waar het individu centraal staat.

De naam ‘family’, familie avonden is bewust gekozen, omdat we op deze avonden veel ruimte hebben voor het ontwikkelen en opbouwen van relatie met elkaar. De drie elementen die je op elke avond ongeveer terug kan vinden zijn tijd voor Relatie, Onderwijs en Bediening/Activatie. Het bouwen van relatie met elkaar, diepgang vanuit het woord van God en ruimte voor de kracht van God en het in beweging komen in Zijn Koninkrijk.

Meest gestelde vragen:

Hoeveel tijd kost het?2022-05-11T22:06:20+02:00

De meeste families zijn ca. 1 keer per 6/8 weken, sommige 1 keer per 12 weken. Kijk bij de betreffende family voor de specifieke datums. De frequentie en planning van de avonden zijn zo afgestemd dat je in principe aan meerdere families zou kunnen deelnemen. 

Commitment?2022-05-11T20:52:34+02:00

We vragen een serieus commitment, omdat we met elkaar willen groeien. We verwachten daarom dat als je de keuze maakt om aan een family deel te nemen, je ook de meeste avonden van een seizoen aanwezig zal zijn. Als je denkt dat j