I AM TIENERS!

Elke drie weken hebben de tieners een eigen dienst! Die diensten worden opgebouwd in de thema’s FUN, FOOD&FAMILY!

Concreet betekent dit wanneer er FUN op het programma staan, we eigenlijk altijd iets leuks gaan doen. Dit kan een workshop zijn of een gezellig uitje! Denk aan bowlen/kanoën/paintballen, noem het maar! Dit doen we vaak tijdens de kerkdienst zelf, op zondagochtend.

FOOD/FAMILY bestaat uit onderwijs/getuigenissen en met elkaar in gespreken over een thema. Dit jaar hebben wij identiteit gekozen als thema, in de breedste zin van het woord. We ontdekken met elkaar wie we zijn, wie God is, hoe we kijken naar onszelf, hoe onze gedachtewereld in elkaar zit, hoe we omgaan met social media, wat de invloed is van internet, etc. Deze diensten houden we in Lucrasoft (De Zelling 3 in Hendrik Ido Ambacht), hier hebben we een heerlijke kantine tot onze beschikking met een bar, een pooltafel, etc! Een heerlijke plek voor ontmoeting!

We vinden het belangrijk te investeren in vriendschappen en voor de tieners een veilige basis neer te zetten waar ze kunnen ontdekken wie ze zijn, hoe hun identiteit vorm krijgt en hoe ze als tiener in deze wereld hun plek mogen ontdekken, enz.

De komende datums voor onze tieners:

Hieronder vindt je het overzicht voor de komende 4 maanden.
Voor alle datums kan je ook altijd even op de totale agenda kijken.