Let’s shake it off!

Een van de speerpunten die God heeft geopenbaard voor de visie van I AM is om ruimte te geven aan creativiteit. God heeft laten zien dat er een nieuw geluid zal ontstaan wat harten zal raken. Geïnspireerde creativiteit wat voortkomt uit de harten van mensen die vol zijn van de Heilige Geest. Een nieuw en krachtig geluid wat zich zal uiten in muziek, kunst, dans, blogs, vlogs, boeken en media.

Creativiteit beïnvloed de samenleving. Creatieve mensen vullen 24/7 de media met allerlei geluiden, meningen en inzichten. Deze expressie heeft effect op ons denken, doorbreekt taboes, vormt onze maatschappij. Helaas is het grootste deel van deze uitingen niet geïnspireerd door de meest Creatieve Persoon die de wereld zelf heeft voortgebracht door te spreken en ons mensen vormde als klei-poppetjes vanuit het stof.

Om echt een nieuw geluid te kunnen creëren is het belangrijk dat er een cultuur is van vrijheid en veiligheid. Dat de mensen die God brengt zich veilig genoeg voelen om volkomen zichzelf te zijn zodat de unieke kleuren die God in mensen heeft gelegd openbaar worden. Een cultuur waar tegelijkertijd ook zoveel vrijheid is, dat de mensen die God brengt, zich niet geremd voelen door politiek, religie, angst, controle of afwijzing. Een cultuur waarin je buiten de box mag denken, terwijl je als je daar behoeft aan hebt in-the-box mag schuilen.

Hoe bijzonder is het dan, dat we de allereerste samenkomst openden met een volledig nieuw lied. Een lied waar een begin van was ontstaan was tijdens een moment van vrije aanbidding op een van de I AM revive avonden. Een nieuw lied wat speciaal voor dat moment was geschreven Marlien Verburg

It’s time to let go
So our arms will be free
To embrace whats ahead of us

Its time to let go
And shake off the dust
So hope can wrap itself around us

Refrein:
So we shake of the dust
And all thats been hindering us
We shake of the dust
And all thats been hurting us

For the ceiling has been lifted
It’s time to go
We spread our wings and fly

Yes we will go forth
Our God is on our side
We will walk in freedom

So Let’s shake it off
So Let’s shake it off
So let’s shake it off

 

Dankbaar voor wat God doet. Kom lekker genieten tijdens een van onze samenkomsten en events. We kijken naar je uit!