No fear!

Ben jij ook weleens bang? Zijn er dingen die je onzeker maken? Heb je ook weleens van die vragen die lastig te beantwoorden zijn?

  • Wat is de reden dat ik leef?
  • Waarom ervaar ik bepaalde angst?
  • Is er leven na de dood?
  • Wie ben ik eigenlijk?
  • Bestaat er een God of is alles toeval?
  • Is er meer tussen hemel en aarde?
  • Wat is eigenlijk liefde?

Het antwoord wat mensen op deze vragen en problemen vinden is voor iedereen anders. En heel veel mensen besluiten deze vragen maar gewoon te negeren en het leven te leven zoals het zich voordoet. Er zijn ook geen simpele antwoorden op deze vraag.

Toch is er een antwoord wat wij hebben gevonden. Een antwoord wat absoluut uniek is in de geschiedenis van de wereld, godsdienst en wetenschap. Een antwoord wat zo krachtig was dat de tijd opnieuw begon we hebben het immers over voor en na Christus als we praten over de geschiedenis.

Het antwoord is nooit helemaal begrepen. Ook niet in de tijd dat het antwoord zelf op aarde was. Godsdienstige mensen haatten Jezus. De politiek vond hem een onruststoker. En wetenschappelijke mensen begrepen er helemaal niets van.

Het antwoord van Jezus is ook volledig anders dan welke wereldgodsdienst je ooit kan vertellen. Als je daar vraagt om antwoorden op je vragen zul je dingen horen zoals; doe beter je best, leef beter, wees liever, probeer het harder. Hou je aan regels, luister naar de leiders. Je moet het allemaal zelf doen, je moet goed leven en dan nog zul je het antwoord niet vinden op je vragen. En lukt je dat niet, dan ben je volgens hen een slecht mens en verdien je straf. Het geeft geen vreugde en het komt voor uit angst.

De wetenschap haalt zichzelf nog steeds in om antwoorden te vinden op deze vragen. De knapste filosofen die uren hun gedachten focussen en briljantste wetenschappers die zoeken naar de kern van het leven kunnen je alsnog het antwoord niet geven op een simpele vraag hoe jouw bewustzijn werkt en zich ontwikkeld. En in de reis naar het antwoordt over de zoektocht naar het ontstaan van het leven duizelt het van de missing links en worden jaarlijks nieuwe theorieën bedacht om oude niet houdbare theorieën weer op te lossen.

Het antwoord is nooit helemaal begrepen. Want het ANTWOORD IS volmaakte, onvoorwaardelijke en onuitputtelijke LIEFDE. Liefde die niets van jouw vraagt, maar alles aan jouw wil geven. Liefde die een Persoon is geworden. Het antwoord is nooit helemaal begrepen. Het antwoord is een Persoon en die kun je niet begrijpen, maar daarom moet je het vertrouwen. Als jij Jezus uitnodigt om je Zijn antwoorden te geven op je vragen zal Hij komen met een ongekende blijvende rust, vrede en vreugde. Dat is een antwoord ook al is het misschien niet het antwoord wat je zoekt.

Het antwoord is een Persoon die zijn leven wilde geven voor jou. Hij koos er heel bewust voor om dood te gaan. Dat was de manier waarop Hij zijn perfecte liefde voor jouw vorm wilde geven. Het was ook nodig dat Hij dit zo deed, omdat Hij daarmee de hele geestelijke wereld heeft overwonnen. Er was geen andere manier om jouw vrij te krijgen. Maar dat is een lang verhaal wat we je graag verder uitleggen als je dat zou willen.

Misschien is het voor jouw niet zo belangrijk op dit moment. Maar we willen gewoon graag dat je dit weet. Het heeft ons leven veranderd. Het antwoord heeft ons leven vrijgemaakt van angst, onzekerheid en het zoeken naar identiteit en bevestiging. Best relax, daarom delen we het graag uit! No fear, als je Hem kent hoef je nooit meer bang te zijn. Want de volmaakte liefde zorg dat iedere angst uit je leven verdwijnt.

Lees hier meer over hoe je dit antwoord heel eenvoudig in jouw leven kan toepassen!