Weekend of Revival

12-14 juni 2020

Stap dit weekend in Gods aanwezigheid. Een weekend van vrijdagavond tot en met zondagmorgen overgoten met aanbidding en gebed. Een weekend vol van herleving in ieder aspect van je leven. Laat je relatie verdiepen door in de aanwezigheid van God, herstel, (innerlijke) genezing en diepe bevrijding te ervaren. Wees getuige van krachten, wonderen en tekenen. Een weekend wat je wil brengen in het spoor van je bestemming, wat tevoorschijn wil roepen wat er nu nog soms verborgen in je ligt. Ook zal je worden toegerust om leven te brengen en door te geven in je omgeving.

Er zal veel tijd zijn voor aanbidding in Geest en in Waarheid. Gods aanwezigheid zal centraal staan. Daag je creativiteit uit in onder andere beeldende kunst, schilderen, tekenen en expressie. Er zullen ook diverse outdooractiviteiten plaats vinden, de natuur in te gaan en daar de aanwezigheid van God te ervaren.

“Uw Koninkrijk kome. Uw wil geschiede, zoals in de hemel zo ook op de aarde.” Matheus 6: 10

In september 2019 hebben wij onze eerste Week of Revival gehouden. Nooit eerder hebben we. In korte tijd, zoveel getuigenissen, doorbraken en wonderen mee gemaakt. Nooit eerder zagen wij zo’n uitstorting van kracht en vreugde. Wij organiseren deze conferentie, omdat wij geloven dat God dit vuur van herleving verder wil verspreiden over Nederland.

De conferentie staat onder leiding van Albert en Michelle van der Heide. Ze zullen samen met mensen van de I AM family’s bedienen. Albert en Michelle dragen een bediening die een unieke balans brengt tussen waarheid en genade, liefde en kracht, passie en overgave. Deze bediening kenmerkt zich door radicale echtheid, creativiteit, vrijheid en vreugde binnen de veiligheid van een cultuur van vaderschap en eer.

Programma

Er zal van 13-3 vanaf 19.00 tot 15-3 om 13.00 doorlopend aanbidding, creativiteit, (mogelijkheid om te) vasten en (mogelijkheid tot) gebed zijn. Daarnaast zijn er ook specifieke samenkomsten en keuzeactiviteiten opgenomen in het programma.

Vrijdag 13-3
20.00 – Revival Night – Herleef!
21.30 – Outdoor Fire & Worship

Zaterdag 14-3
08.00 – God in de Stilte ‘natuur en wandeling’
10.00 – Innerlijke Genezing – “In Zijn aanwezigheid”
11.30 – Creatieve geestelijke workshops en/of outdoor activiteit
14.00 – Bevrijding en Genezing “Dezelfde nu en voor eeuwig!”
16.00 – Creatieve geestelijke workshops en/of outdoor activiteit
19.30 – Krachten, wonderen en tekenen “Hij is de IK BEN”
21.30 – Outdoor Fire & Worship

Zondag 15-3
08.30 – God in de Stilte ‘natuur en wandeling’
10.30 – Roeping en Bestemming / Profetische samenkomst

Aanmelden!

Lees deze bijzonderheden aub even zorgvuldig door!

  • Aanmelding en de betaling van de kosten voor dit weekend kunnen worden gedaan via onderstaand formulier.
  • Tijdens het weekend, kiezen we voor ‘soberheidsvasten‘. Dat wil zeggen dat er eenvoudige lichte maaltijden, noten, fruit, sappen, water en bouillon beschikbaar zijn. Wanneer u zelf meer wilt eten of andere zaken, dan is dat uiteraard geen probleem.
  • Overnachting dient u zelf te regelen. Heel dichtbijgelegen op loopafstand is het zeer betaalbare Stayokay stayokay.com/nl/hostel/apeldoorn.
  • Heb je vragen of aanmelden per email dan kan het via info@iamloved.nl
  • Kunt u het niet betalen, maar wilt u graag mee? Mail ons dan ook even via info@iamloved.nl

De Locatie

Homebase Apeldoorn
Frankenlaan 38
7312 TD Apeldoorn

Aanmelden!

Weekend of Revival
€ 37,50
Totaal