Weekend of Revival

13-15 maart 2020

Stap dit weekend in Gods aanwezigheid. Een weekend van vrijdagavond tot en met zondagmorgen overgoten met aanbidding en gebed. Een weekend vol van herleving in ieder aspect van je leven. Laat je relatie verdiepen door in de aanwezigheid van God, herstel, (innerlijke) genezing en diepe bevrijding te ervaren. Wees getuige van krachten, wonderen en tekenen. Een weekend wat je wil brengen in het spoor van je bestemming, wat tevoorschijn wil roepen wat er nu nog soms verborgen in je ligt. Ook zal je worden toegerust om leven te brengen en door te geven in je omgeving.

Er zal veel tijd zijn voor aanbidding in Geest en in Waarheid. Gods aanwezigheid zal centraal staan. Daag je creativiteit uit in onder andere beeldende kunst, schilderen, tekenen en expressie. Er zullen ook diverse outdooractiviteiten plaats vinden, de natuur in te gaan en daar de aanwezigheid van God te ervaren.

“Uw Koninkrijk kome. Uw wil geschiede, zoals in de hemel zo ook op de aarde.” Matheus 6: 10

In september 2019 hebben wij onze eerste Week of Revival gehouden. Nooit eerder hebben we. In korte tijd, zoveel getuigenissen, doorbraken en wonderen mee gemaakt. Nooit eerder zagen wij zo’n uitstorting van kracht en vreugde. Wij organiseren deze conferentie, omdat wij geloven dat God dit vuur van herleving verder wil verspreiden over Nederland.

De conferentie staat onder leiding van Albert en Michelle van der Heide. Ze zullen samen met mensen van de I AM family’s bedienen. Albert en Michelle dragen een bediening die een unieke balans brengt tussen waarheid en genade, liefde en kracht, passie en overgave. Deze bediening kenmerkt zich door radicale echtheid, creativiteit, vrijheid en vreugde binnen de veiligheid van een cultuur van vaderschap en eer.

Programma

Er zal van 13-3 vanaf 19.00 tot 15-3 om 13.00 doorlopend aanbidding, creativiteit, (mogelijkheid om te) vasten en (mogelijkheid tot) gebed zijn. Daarnaast zijn er ook specifieke samenkomsten en keuzeactiviteiten opgenomen in het programma.

Vrijdag 13-3
20.00 – Revival Night – Jij bent revival!
22.00 – Outdoor Fire & Worship

Zaterdag 14-3
08.00 – God in de Stilte ‘natuur en wandeling’
09.30 – Heling, Bevrijding en Genezing vanuit Gods aanwezigheid
12.00 – Outreach (de straat op met de Heilige Geest) in regio
14.00 – Creatieve geestelijke workshops en/of outdoor activiteiten
(oa. vlaggen, schilderen, tekenen, dansen, expressie)
19.30 – Krachten, wonderen en tekenen
21.30 – Outdoor Fire & Worship

Zondag 15-3
08.30 – God in de Stilte ‘natuur en wandeling’
09.30 – Roeping en Bestemming / Profetische samenkomst

Over de Locatie

Vakantiepark en conferentiecentrum
De Betteld
Aaltenseweg 11
7021 HR Zelhem

  • NB: De conferentie is gratis we houden alleen een collecte voor de onkosten.
  • Verblijf, eten en drinken kan worden geboekt via de site van de Betteld.
  • Ook aub aanmelden als je alleen de conferentie bezoekt, ook al is het voor 1 dag. Klik op onderstaande button > Klik op de site van de betteld op inschrijven, kies dan boeken zonder overnachting, je kunt kiezen of je catering wilt of niet (voor mensen die het weekend ook willen vasten hebben we fruit, water en sap ter beschikking), klik daarna op aanmelden en betalen.
  • Heb je vragen of aanmelden per email dan kan het via info@iamloved.nl
Meer info en aanmelden via De Betteld