SEASONS XL | Profetisch Event

Veenendaal | Zaterdag 4 januari 2025

Dag van Aanbidding, Creativiteit en Profetie!

Op 5 januari 2025 is er weer SEASONS! We verlangen opnieuw en opnieuw ondergedompeld te worden in een stroom van aanbidding en creativiteit. Geen vast programma, maar een rivier van Gods tegenwoordigheid waarin je helemaal jezelf mag zijn. Met de focus op Hem, op Zijn aanwezigheid. Want wij geloven en hebben in ons leven ervaren dat het Zijn aanwezigheid is die ons geneest, herstelt, toerust en vormt. We strekken ons deze dag ook uit naar visie en bestemming voor het nieuwe jaar.

WAAROM XL!?

Ook Januari 2025 is de SEASONS een SEASONS XL, want we hebben lekker veel ruimte in de prachtige zaal en we hebben wat extra workshops en een heel groot profetisch team van I AM Loved, uitgebreid met studenten van de School of Revival, dus er is veel ruimte voor Profetische Input voor het nieuwe jaar!

~ Krachtige Aanbidding ~

~ Profetisch Team van I AM Loved ~

~ Bediening door studenten van I AM School of Revival ~

~ Heel veel ruimte en mogelijkheden voor eigen creativiteit ~

~ Workshops Expressie door team van I AM Loved ~

~ Workshop Vlaggen door Freedom Flaggers ~

Visie achter deze dag

Ieder seizoen heeft zijn uitdagingen. Zelfs in het natuurlijke is dat zo. De winter kan koud en donker voelen, de herfst stormachtig, terwijl in de lente en de zomer er allerlei bedreigingen zijn voor het net ontwakende leven. Maar ieder seizoen verbergt juist een kostbaar, noodzakelijk en prachtig onderdeel van het proces wat nodig is om tot bloei te komen. De Bijbel leert ons dat het in het geestelijke niet anders is. Dat ieder seizoen nodig is om processen te doorleven die je weer verder brengen. Maar dat we samen met God mogen ontdekken welke kracht erin gelegen is in plaats van dat we blijven steken in de negativiteit die je ook kan ervaren in zo’n seizoen.

We gaan de uitdagingen van ieder seizoen overwinnen. Door de g