Royal!?

Het verhaal van kerst, herdertjes en Jezus is bijna ongelofelijk… toch? Ik vond het vroeger in ieder geval een bizar en eigenlijk haast ongeloofwaardig verhaal.

Tot ik me niet langer focuste op het verhaal zelf, maar oprecht contact zocht met de Persoon achter dit verhaal. Daardoor heb ontdekt dat het grootste cadeau wat deze wereld ooit heeft ontvangen Jezus zelf is. Een Koning die is geboren in een stal. Hij is de reden dat we in deze wereld nog steeds kerst vieren. Koning de Koningen noemen mensen die Hem kennen Hem. En die Hoogste Koning kwam naar deze wereld omdat hij een boodschap had voor jou!

You are Royal, is die boodschap. Jij bent van Koninklijke waarde! Hij vond je van zo’n grote waarde dat Hij alles opgaf om jou te vinden. Kun jij, je dat voorstellen? Hij ziet jou als Zijn kind. En omdat Hij jou en mij ziet als Zijn kinderen, is niet alleen Hij Koning, maar hebben wij ook een koninklijke waarde.

Toen ik dit ontdekte, begon mijn leven als het ware opnieuw. En dat is ook zo, je wordt eigenlijk een soort van opnieuw geboren. Hoe dat gaat, kan je hier lezen. Opnieuw geboren als een mens met Koninklijke afkomst en waarde. Een mens die nooit meer eenzaam hoeft te zijn. Because you are Royal! Jij bent Koninklijk!

Voor nu willen wij je vertellen dat Hij van je houdt. En als je even stil bent, je ogen sluit en je hart opent zal Hij dat ook zelf tegen je zeggen. Luister ook hieronder eens dit prachtige lied “Reckless love” wat die oneindige liefde van God voor jouw bezingt.