Let op! Door nieuwe maatregelen is er geen samenkomst a.s. zondag (26/12) in Cascade. Volg onze communicatieapp voor de nieuwe locatie van de samenkomst, actuele informatie & aanmelding!

Aanmelden communicatieapp https://chat.whatsapp.com/HbKaLdS0ybF7eQHp7TTELB

Kerst 2021 – Joy Has Come!

De avonden worden al sneller donker en hier en daar branden al gezellige lampjes. De tijd van Kerst komt eraan!

Bij I AM willen we dat Licht van de wereld, wat elke duister doorbrak, ook dit jaar weer volluit vieren. Een hele maand lang, focus op Zijn Vreugde!

Het thema van dit jaar is daarom: Joy has Come! God de Vader stortte zijn pure vreugde uit toen Hij Jezus naar de aarde bracht. De Engelen zongen Joy to the World. Welbehagen, vreugde voor de mensen op deze aarde. Vreugde, dat is wat wij in Jezus mogen ontvangen. Pure, verse, heerlijke vreugde. Deze wereld snakt ernaar, jij kan ontvangen en weer uitdelen! Misschien weet je niet precies hoe, maar dat geeft niet. Jouw beschikbaarheid is genoeg! We kijken uit naar Kerst en naar die diepe Vreugde die wij mogen ontdekken, opnieuw en dieper mogen ontvangen.

Be blessed en we hopen je te zien!

Wat gaan we allemaal doen? Hieronder een opsomming ;)

Outdoor samenkomst – Fire & Joy

12-12-2021 hebben we een Outdoor Samenkomst. We komen samen in het natuurgebied bij Hotel Ara (Veerweg 10 in Zwijndrecht). De dienst staat in het teken van een heerlijke familietijd. Het Thema is: feel the fire! Uiteraard hoort bij een buitendienst een fikkie, maar God wil ons ook in brand zetten om Zijn liefde, aanwezigheid, vreugde, enz. uit te delen aan een wereld die daarnaar verlangt.

Na de dienst is er wat warms voor iedereen! Je kan dus heerlijk nog even blijven hangen ;)

De kinderen zijn deze dienst ‘in de dienst’, er is een speelgelegenheid in dit natuurgebied waar ze zelf ook even kunnen spelen!

Meer informatie over deze Samenkomst

Worship Sunday – Joy is a Gift.

19-12-2021

Dit wordt een heerlijke worshipdienst! Zo onderweg naar kerst, vol van verwachting. Het thema is: “Joy is a Gift”. Kom met de honger om dat kado uit te pakken! De ‘worship sunday’s’ zijn altijd vol van Gods glorie, vreugde en diepe aanbidding. Ook zijn er korte momenten van bediening in en door de kracht van de Heilige Geest.

De dienst begint om 10:30 uur.

HELAAS! Deze avond is geannuleerd omdat we geen passende locatie hebben gevonden!

Christmas Revival Night – Joy has a Name!

24-12-2021

Weleens op een IAM Revival Night geweest? Deze kerstavond hebben we een special edition. We vieren de vreugde en de kracht die verborgen ligt in de Naam van Jezus! Joy has a Name, is het thema en dat is een krachtig thema! Want dan hebben we het over de Naam boven elke Naam verheven! De naam die nog steeds bevrijding, heling en genezing laat stromen, vanuit de Hemel op deze aarde. Voel je vrij om ook iemand mee te nemen!

Vanaf 19:00 uur is er heerlijke warme chocomel te krijgen en is er gelegenheid elkaar te ontmoeten.

De dienst zelf begint om 19:30 uur.

Kerst Familiefeest – Joy has Come!

26-12-2021

Een heerlijke familie dienst voor jong en wat ouder ;) Wat we gaan doen blijft nog even een verrassing! Achter de schermen zijn we bezig om er een onvergetelijke dienst van te maken!

Voor de mini’s zal er opvang zijn, de kinderen zijn in de dienst deze zondag!

De dienst begint om 10:00 uur in Cascasde

Profetische samenkomst – The Joy of Living!?

02-01-2022

Het nieuwe jaar willen we ingaan met de woorden van God voor dat jaar! Zijn plannen ontvangen en omarmen, zodat we dat kunnen doen wat Hij van ons vraagt te doen. Dat geldt voor ons als groep gelovigen, maar ook voor jouw persoonlijke leven. Er is deze dienst ook ruimte voor het ontvangen van een profetisch woord! Kom met verwachting!

De dienst begint om 10:00 uur in Cascade. Voor de mini’s en kinderen is er een eigen dienst!