Update inzake Corona.

Iedereen is van harte welkom bij al onze events op alle locaties.

  • Geen coronapas nodig.
  • Niet vooraf aanmelden.

Er is nog wat onduidelijkheid over het gebruik van de “coronapas” en het verschil tussen wat Cascade (en of andere gebouwen die wij huren) op hun websites communiceren en wat wij als IAM communiceren.

Voor de duidelijkheid:

1. Een coronapas is niet nodig en wordt niet gecontroleerd. Ook niet door een externe beheerder van het gebouw. Dat is op al onze samenkomsten en events van toepassing.

2. De regelgeving is recent gewijzigd is het verplicht een mondkapje te dragen in de publieke ruimtes. Dit is wel van toepassing op het gebouw wat we huren. Let op, dit is alleen nodig als je, je verplaatst door de openbare ruimte van het gebouw. De stoelen zijn verder ruim opgezet met 1,5 meter afstand en we ventileren goed.

3. We vragen je om zelf verantwoordelijkheid te dragen en niet te komen als je last hebt van symptomen zoals koorts e.d.. Doe bij twijfel een zelftest.

4. Wij zingen graag, bidden veel en houden daarbij niet perse afstand. Het is belangrijk dat jezelf daarin duidelijk je grenzen aangeeft.

5. We zoeken altijd eenheid. Heb daarom respect voor ieders mening en laat ieder voor zichzelf, met de Heilige Geest, zijn/haar eigen grenzen bepalen!

Kom je voor het eerst?
Stuur dan gerust even een mailtje aan info@iamloved.nl dan zorgen we dat iemand je welkom heet en ‘wegwijs’ maakt.