Profetische zaterdag

8 oktober 2022 – Castricum

Zaterdag 8 oktober 2022 organiseren wij in samenwerking met Evangeliegemeente Castricum een Toerustingsdag over profetie.

Een geweldige dag voor iedereen die wil ontdekken en groeien in het ontvangen, begrijpen en doorgeven van Gods stem. Ook als u zich daar nog nooit eerder mee heeft bezig gehouden.

“Jaagt de liefde na en streeft naar de gaven des Geestes, doch vooral naar het profeteren. 1 Korinthe 14:1”

Deze interkerkelijke dag is voor iedereen toegankelijk, los van uw achtergrond, ervaring(en) of overtuigingen. Wel even vooraf aanmelden!

Programma

09:30-10:00 Inloop, thee en koffie
10:00-12:30 Onderwijs & Bediening
12:30-14:00 Lunchpauze
14:00-16:00 Keuze Workshops

Programma toelichting

09:30-10:00 Inloop, thee en koffie
We heten je welkom met een lekker bakje koffie of thee en iets lekkers. Een moment om elkaar te ontmoeten.

10:00-12:30 Onderwijs & Profetische Bediening
Albert en Michelle van der Heide zullen deze morgen starten met het leggen van een veilig en betrouwbaar fundament met diepgaand Bijbels onderwijs. Dit onderwijs kenmerkt zich naast de diepgang ook door echtheid, praktisch voorbeelden en aanstekelijke eerlijkheid en humor. Vanuit het onderwijs is er ruimte voor profetische bediening, door Albert en Michelle en het profetisch team van I AM Loved.

12:30-14:00 Lunchpauze (zie ook het kopje kosten)
Voor Koffie, Thee, Soep, Water en wat fruit zorgen wij. We vragen u wel om uw eigen lunch te verzorgen. U kunt iets meenemen en er is diverse horeca binnen 2 minuten loopafstand.

14:00-16:00 Keuze Workshops:
In de middag kunt u keuzes maken uit de onderstaande workshops.
NB: Sommige workshops hebben beperkte capaciteit, schrijf je dus direct vandaag vast in.

1- Leren profeteren
“Als u nauwelijks of geen ervaring met profetie hebt is dit de ideale workshop. Vanuit Woord en Geest wordt je vrijgezet en ontdek je de manier waarop God ook door jou heen wil spreken. Je leert te onderscheiden wat van God is, wat van je zelf is en wat het spreken van de vijand is”

2- Profetische Creativiteit
“Hoe creëer je samen met de Heilige Geest kunst die mensen raakt? We duiken samen in het diepe en gaan aan de slag met een oefening met verf die je brengt bij de connectie tussen jouw geest en Gods Geest.”

3– Schrijven en spreken
“Schrijven en spreken vanuit openbaring. Woorden doorgeven die krachtig en gezalfd zijn. Hoe ontvang je openbaring, hoe zet je het om in gesproken of juist geschreven woorden en hoe gebruik je dit op een goede manier naar je omgeving?”

Kosten & Catering:

We zullen een collecte houden om de onkosten te dekken.

Voor Koffie, Thee, Soep, Water en wat fruit zorgen wij. We vragen u wel om uw eigen lunch te verzorgen. U kunt iets meenemen en er is diverse horeca binnen 2 minuten loopafstand.

Adres:

Cultureel Centrum Geesterhage, Geesterduinweg 3, 1902 CB, Castricum

Aanmelden