School of Revival live volgen via ZOOM?

Omdat we van diverse mensen het verzoek kregen deze school mee te kunnen doen, hebben we een extra optie om de school Live via Zoom te volgen.
We bieden deze optie via Zoom, inclusief de mogelijkheid om gratis ook de Revival Bootcamps (optioneel) live mee te doen.
Daarnaast verwachten wij je uiteraard ook “in levende lijve” op de afsluitende avond om je certificaat op te halen!

Alle informatie over de School of Revival

Het is niet het beste deel ;-)

Wij hebben de afgelopen jaren gezien dat de impact van een online school minder is dan die van een school die je echt fysiek volgt.
Maar we hebben ook de enorme zegen gezien van online scholen die mensen kunnen volgen die het anders niet zouden kunnen vanwege omstandigheden of reistijden.

Vandaar deze optie om live mee te doen via zoom, of de avonden later terug te kijken. Toch vinden we het natuurlijk altijd leuk als je er fysiek live bij bent. Die mogelijkheid geven wij, ook bij deze variant, om 6 van de 18 keer in levende lijve de avond bij te wonen.

Daarbij adviseren we om de avonden echt, op de avond zelf, live via de zoom te volgen. Je hebt de mogelijkheid om direct je vragen te stellen, de betrokkenheid is meer en de impact is groter.

De kosten van de Zoom-versie?

De kosten van de School of Revival live via de Zoom voor 18 avonden zijn € 179,50,-. Deze kosten van deze cursus zien wij als een gift en uw investering in onze bediening.

Wil je deze school in termijnen betalen dan kan je dat ook! Je kunt ervoor kiezen in 10 termijnen van 17,95 betalen.

Als de kosten echt een probleem zijn, stuur dan aub een mail met een korte toelichting en motivatie naar info@iamloved.nl want dan ben je uiteraard ook welkom om mee te doen!

Alle informatie over de School of Revival

Inschrijven:

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Heb je nog vragen mail dan aub naar info@iamloved.nl.