School of Spirit & Senses

Je geestelijke zintuigen ontwikkelen!?

Geestelijk zintuigen? Misschien is je eerste reactie wel… wat is dat? Klinkt wat vaag en zweverig!? Dat is het zeker niet! Waar we je in willen meenemen, vanuit Bijbels gefundeerd onderwijs, is een bewustwording van wat God jou wil geven. Een bewustzijn wat je leven met God verder zal verdiepen, intuïtiever, eenvoudiger en rijker zal maken.

“Maar voor de volwassenen is er het vaste voedsel, voor hen die hun zintuigen door het gebruik ervan geoefend hebben om te kunnen onderscheiden tussen goed en kwaad.” Hebreeën 5: 14

Dat ene zinnetje in die Bijbeltekst “die hun zintuigen door het gebruik ervan geoefend hebben” leidde voor ons enkele jaren geleden tot een geweldige ontdekkingstocht in het woord van God en ook in de praktijk van ons dagelijks leven. Net zoals je gewone zintuigen; horen, proeven, ruiken heb je dus geestelijke zintuigen ontvangen die je mag gaan ontwikkelen zoals deze Bijbeltekst zegt.

Zintuig, het woord zegt het eigenlijk al heel mooi. Het is een “tuig”, (oud woord voor gereedschap), wat “zin” (betekenis en waarde) geeft aan wie je bent. Je zintuigen zijn heel essentieel. Het is ook in het natuurlijk, een enorm gebrek als ze niet functioneren. Zo is het ook in het geestelijke. Een normaal christelijk leven, is een bovennatuurlijk leven. Daarin kun je diverse lagen en werkzaamheden onderscheiden. Uiteraard al onderscheiden in lichaam, ziel en geest/Geest zoals de meeste wel weten. Er zijn echter ook andere lagen te ontdekken zoals je aanleg, je karakter, je zalving, de mate van genade, de gaven van de Geest, de bedieningsgaven en al die prachtige stukjes die naar Hét Beeld van onze Liefdevolle Vader in ons zijn gelegd. Zo ook je geestelijke zintuigen! En volgens de tekst (Hebreen 5:) 14) hierboven, hebben die de uiterst belangrijke functie om “te kunnen onderscheiden tussen goed en kwaad”

Een paar voorbeelden van geestelijke zintuigen en hun werking; Lees maar in Math 5:26-32 hoe Jezus in een enorme massa mensen, een aanraking van een individu waarnam. Lees maar eens hoe de ogen van de knecht van Elisa geopend werden zodat hij kon zien wat Elisa al waarnam (2 Koningen 6:15-17). En zo zullen we vele, vele voorbeelden vanuit het Woord van God en ons eigen leven met je delen. Daarnaast gaan we je ook de sleutels aanreiken om deze geestelijke eigenschappen zelf in je leven te ontwikkelen.

Visie en inhoud van deze cursus.

We willen deze, voor ons fascinerende ontdekkingstocht, met jullie gaan delen. We kijken er echt naar uit. Een training die al heel lang in ons hart ligt, maar waarvoor we nu eindelijk te tijd hebben gevonden om het uit te werken! We geloven dat dit onderwerp een groot verschil kan maken in je leven met God. Dat het geestelijke gebieden en vermogens kan activeren die je nog nooit eerder hebt ontdekt.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

– Voor iedereen die wil groeien in kracht en bestemming
– Voor iedereen die honger heeft om meer van God zichtbaar te maken door je leven
– Voor iedereen met een verlangen naar een volwassen en krachtige christelijke levensstijl
– Voor iedereen die verlangt naar diepere openbaring en intimiteit

Data en indeling van de avonden

De lessen worden ‘live’ online via Zoom gegeven. Daarbij is er ook veel ruimte voor persoonlijke vragen. We zullen de cursus afsluiten met een zaterdagmiddag van ‘overdracht en gebed’ zodra we weer fysiek bij elkaar kunnen komen.

nb: de live sessie? kun je ook op een ander moment terugkijken/beluisteren. Je kunt dan uiteraard niet live je vragen stellen, maar dat mag ook altijd per email.

Het betreft 7 avonden;
Dinsdag 6 april
Dinsdag 13 april
Dinsdag 20 april
Dinsdag 4 mei (starttijd eenmalig 20:15)
Dinsdag 11 mei
Dinsdag 18 mei
Dinsdag 25 mei

+ 1 zaterdag 5 juni (in real life) vanaf 13.00

We starten de avonden om 20.00 en onderwijs en activatie duren tot 21.00

Vanaf 21.00 – 21.30 zal er op de avonden ruimte zijn voor je vragen en persoonlijk gebed

De zaterdagmiddag wordt gepland zodra we onze locaties weer kunnen huren.

Hou rekening met ongeveer 1 uur extra tijd per week om ook de oefeningen en opdrachten uit te voeren.

?? ??????? ?????????? ?? ????? ?? ?? ?????? ??? ??? ???? ??? ???? ??????. ??? ???, ?? ?????? ??? ???? ??????? ?? ??????? ?????? ????????? ?????? ??????????? ?? ??? ???? ??????????? ?????? ???????. ????????? ?? ?? ??????? ???? ?????? ???? ?? ???????????? ??????. ?? ???? ??????? ???? ?? ??? ???? ?????? ??? ?? ??????.

De kosten

Deze cursus kost 69,50.
Deze kosten van deze cursus zien we als een gift voor het verder ontwikkelen van onze bediening.

Mocht je deze kosten niet kunnen voldoen, dan kun kiezen voor aanmelden met een gift. Dit kan vanaf 1,- euro.

Het team

Deze training wordt gegeven door Albert en Michelle van der Heide.

Aanmeldformulier:

Let op; je kunt slecht 1 persoon per keer aanmelden. Wilt u meerdere mensen aanmelden, dan moet je dit formulier meerdere malen invullen. Heb je nog vragen mail aub naar info@iamloved.nl.
Totaal