School of Prophetic Painting

Voorjaar 2024 | 5 ochtenden | Barendrecht

Schilderen vanuit verbinding met de Bron!

Verlang jij erna om te leren schilderen vanuit de verbinding met God en daarin te ervaren wat Hij spreekt tot jou, of door jou naar anderen? Dan is dit een perfecte school voor jou!

“Voor dit avontuur hoef je niet te kunnen schilderen. De oefeningen zijn zo gemaakt dat iedereen ze kan uitvoeren!”

Wat kan je verwachten?

• een diepere verbinding met God
• doorbraak in alles wat je creativiteit belemmert
• het ontdekken van nieuwe en krachtige manier om jezelf te uiten
• connectie met andere creatieve mensen
• een beter verstaan van Gods stem

Schilderen is een uitdrukking van jouw geest. Het heeft te maken met iets creëren. Elk mens is creatief omdat we zo gemaakt zijn. We zijn gemaakt naar het beeld en de gelijkenis van God de schepper van hemel en aarde. Hij is dé Schepper, maar wij dragen zijn DNA! Als we onder leiding van de Heilige Geest activeren wat Hij in ons is, dan komen we dichter bij onszelf en bij Hem. Zo wordt creëren een relationele ervaring, die eigenlijk niet eens gaat om het resultaat maar om de kostbarheid van het proces.

Datums en Tijden:

vr 16 februari 2024
vr 1 maart 2024
vr 8 maart 2024
vr 15 maart 202
vr 22 maart 2024

Inloop vanaf 9:45 voor een bakkie koffie, thee en de ontmoeting. De ochtenden starten uiterlijk om 10.00 en zullen rond 12.00 worden afgerond. Daarna is er nog tijd voor connectie, gebed en bediening.

Locatie

Het adres van het atelier:
Boerhaavelaan 11, 2992 KB te Barendrecht

Heb je nog vragen mail dan naar info@iamloved.nl

De kosten?

De kosten voor de cursus Profetische Schilderen zijn € 175,- dit is inclusief alle materialen!

Deze kosten dient u direct online te voldoen, via iDeal, tijdens het inplannen van uw afspraak.  U kunt ook betalen in 5 maandelijkse termijnen. Als de kosten een probleem zijn, dan graag even contact via de mail scholen@iamloved.nl

Het Team.

Rebecca Siccama,
Het team staat onder leiding van Rebecca Siccama. Ze is kunstschilderes met als specialisme intuïtief schilderen. Ze maakt kunst, samen met God, geïnspireerd door de Heilige Geest. In deze school wil ze dat graag overdragen en ook aan jou leren. Haar verlangen? Zo te leren schilderen vanuit de verbinding met God dat het inspirerend, helend en avontuurlijk is voor jezelf als kunstenaar en dat het zichtbaar wordt door je kunst voor anderen.