Night of Revival!

Iedere 3e zondag van de maand | Hardinxveld

Als bijna vier jaar zijn de I AM Nights of Revival een begrip in de regio. Voorheen in Dordrecht in de locatie Bonfire, die helaas haar deuren moest sluiten eind 2019. Nu in Hardinxveld-Giessendam eindelijk een nieuwe vaste locatie gevonden voor de komende seizoenen.

Kenmerkend aan de Nights of Revival zijn de focus op Worship. Jagen naar die Heilige Aanbidding, die de Troon van God bouwt! Het samen zoeken en komen in Gods Aanwezigheid in een apostolische setting waar krachten, tekenen en wonderen gebeuren. Een plaats waar heling plaatsvindt in de harten en bestemming vrijkomt over levens.

De kosten?

We hebben nooit eerder kosten gerekend voor deze avonden, maar hebben besloten dat op dit moment (tijdens de periode dat coronamaatregelen gelden) wel te doen. De registratiekosten voor de avonden zijn € 4,50. Dit is uiteraard incl. koffie, thee en iets lekkers. Als deze kosten echt een probleem zijn, dan ben je uiteraard alsnog van harte welkom! Meld je dan aan voor 1 euro. We rekenen deze kosten omdat we in verband met coronaregels (1,5 meter, etc etc) zeer beperkt zijn in het aantal mensen wat mag komen.

Aanmelden is verplicht.

In verband met de uitbraak van het coronavirus en de voorschriften van het RIVM, ben je alleen welkom als je, je vooraf hebt aangemeld voor deze avond. Bij inschrijving verklaar je dat je geen corona gerelateerde klachten hebt. Aanmeldformulier vind je elders op deze pagina.

Tijdens:

Vanaf 19.00 is er een inloop.
We starten om 19.30.
Rond 22.00 zullen we proberen af te ronden!

Locatie:

’t Hart
Nassaustraat 6
3372 EE Hardinxveld-Giessendam

Registratie voor komende Revival Night!

VOORLOPIG ZIJN DE REVIVAL NIGHTS GECANCELLED.

DOOR LOCKDOWN MAATREGELEN MOGEN WE DE LOCATIE NIET MEER HUREN