Zomer 2020

Iedere zondag 10.30-11.30 – Samenkomst voor volwassenen, tieners en kinderen.

(Locatie Vijverhof 10, H-I-Ambacht op 100m van Cascade waar we normaal samenkomen)

We kijken uit naar de ontmoeting met elkaar en met God!

Van harte welkom!

NB 1: REGISTEREN IS VERPLICHT. Je hoeft kinderen en tieners niet meer apart te registreren, maar kan in 1 keer het totaal aantal op te geven waarmee je komt. Dit door de gewijzigde regels van het RIVM per 1-7-2020. We zitten allemaal op dezelfde locatie (Vijverhof 10 in H.I.Ambacht) maar in verschillende zalen. De verplichte richtlijnen RIVM worden gehandhaafd mbt o.a. 1,5 meter afstand.

Direct registeren voor de zondagen klik hier.

————–

NB 2: Deze zomer willen we bij goed weer ook regelmatig ‘s middags met elkaar BBQ/aanbiddingsmomenten/connectie hebben in de buitenlucht. Helaas is het weer niet altijd voorspelbaar. Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste events en wijziging, sluit je dan even aan bij de appgroep (klik hier) waarin we actuele mededelingen doen zodra die er zijn.

Bij het registeren van een ticket verklaar je de volgende vragen met nee te beantwoorden:

  • – Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • – Heb je het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab)
  • – Heb je een huisgenoot /gezinslid met het nieuwe coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?
  • – Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?