UPDATE – Maandag 16 Maart 2020

Mededeling maatregelen rondom Coronavirus.

Omdat wij er als gemeenschap alles aan willen doen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen hebben we besloten alle fysieke bijeenkomsten tot 28 april 2020 te schrappen. Niet gemotiveerd vanuit angst, maar vanuit wijsheid, betrokkenheid en liefde voor de wereld om ons heen.

We zullen de zondagse samenkomsten online streamen op Facebook en Instagram iedere zondag om 10.30 vanuit de Presence Room.

Hiermee vervallen in de komende twee weken:
– Prayer Family (17-3 om 09.00)
– De School of Creative Revival (18-3 om 20.00)
– Het I AM Mannenweekend 20/21 maart
– Profetische Family 24-03
– De Culture Family 01-04
– I AM Woman 03-04
– Prayer Family 06-04
– De samenkomsten voor kinderen, tieners en volwassenen op 22 en 29 maart en 05 april

  • Update 30-3: Alle overige events tot 28-4 komen ook te vervallen

Activiteiten worden in principe verplaats naar een andere datum, afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende weken en maanden.

We zullen hier regelmatig een update plaatsen, zodra de overheid meer informatie en richtlijnen kenbaar maakt.

Blessings,

Albert

Vrijdag 13 Maart 2020 – Mededeling maatregelen rondom Coronavirus.

We vragen u onderstaande mededelingen en de toelichting aub zorgvuldig door te lezen.

– Aanstaande zondag is er geen samenkomst in Cascade.

– Weekend of Revival gaat wel door dit weekend.

– Zondag livestream op Facebook en Instagram.

– Prayer Family dinsdagmorgen gaat door.

– School of Creative Revival woensdagavond gaat door.

– Toelichting op deze mededeling

************

Toelichting op de bovenstaande punten;

************

Samenkomsten zondag. (Cascade)
Aanstaande zondag hebben we besloten geen samenkomst te houden. We willen de richtlijnen van de overheid volgen en hebben we als bestuur besloten dat we geen risico’s willen nemen en ook vooral geen risico willen zijn.

Overige zondagen deze maand overwegen we een aantal alternatieven om in kleinere groepen bijeen te zijn en juist nu ook collectief God te zoeken. Omdat juist in Hem onze enige hulp en verwachting zijn.

Zondag om 10.30 zullen we livestreamen op Facebook en Instagram vanaf de Betteld. Een digitale manier om met elkaar te connecten, te bidden en Gods liefde te beleven. We zullen daar nog een ander bericht over delen met meer informatie.

——-

Weekend of Revival (de Betteld)
We blijven met ca. 70 deelnemers nog ruim onder de richtlijnen van de overheid. Wel handhaven we een aanmeldstop bij max 90 deelnemers.

U bent dus ook nog van harte welkom om samen met ons God te aanbidden en te bidden ook juist voor de zaken die nu spelen.

Wel vragen we je een serieuze persoonlijk afweging te maken. Heb je gezondheidsklachten of kom je uit een hoogrisicogebied overweeg dan serieus of het wel verstandig is te komen. Om u te helpen in deze afweging geeft de overheid ook richtlijnen. www.rivm.nl

——-

Family’s, bijbelscholen en andere geplande bijeenkomsten gaan vooralsnog gewoon door.

————————-

Wij geloven!
Het plaatje bij deze mededeling is een afbeelding van Jezus die slaapt in de storm. De storm die Hij even later met enkele woorden tot bedaren brengt.

Wij geloven dat we in de rust mogen zijn temidden van de storm. Dat we niet onverstandig moeten handelen, maar ook niet gemotiveerd moeten worden door angst of paniek.

Wij geloven ook dat we autoriteit hebben om tegen deze ‘storm’ te spreken. En we roepen jullie op om dat te doen. Bid dat Gods wil zal geschieden op deze aarde zoals in de Hemel. Bid voor bescherming, genezing en voor kracht en wijsheid voor betrokkenen in politiek en gezondheidszorg.

Wij geloven boven alles, dat we een God dienen die alles laat meewerken ten goede voor hen die Hem liefhebben. Die wetenschap geeft ons de rust om ‘rustig te slapen’ zelfs al stormt het in de media, maatschappij en wereld om ons heen.

Jezus is Heer.

Blessings,

I AM bestuur