Gemeenteplanting
H-I-Ambacht

​Stichting I AM start aanstaande zondag 1-10 met wekelijkse samenkomsten in Hendrik Ido Ambacht.

Vanaf aanstaande zondag 1-10-2017 zijn er wekelijkse samenkomsten op zondag om 10:30. De locatie voor deze samenkomsten is in het cultureel centrum Cascade te H-I-Ambacht. Tijdens deze diensten zijn er ook samenkomsten voor kinderen in alle leeftijdsgroepen en is er opvang voor de allerkleinsten.

Naast de samenkomsten op zondag zullen er twee keer per maand op woensdagavond ‘shake the dust’ avonden zijn, waarin we ons heel bewust, gefundeerd vanuit Gods Woord en door de kracht van de Heilige Geest, uit gaan strekken naar vernieuwing.

Dit initiatief tot het planten van een nieuwe gemeente komt voort uit een verlangen naar vernieuwing en het bouwen van een nieuwe cultuur. U kunt meer lezen over dit verlangen in het volgende artikel; https://goo.gl/ULL25m

Heb je een verlangen naar vernieuwing en heb je honger en dorst om de kracht van God zichtbaar te zien werken in levens. Weet dan dat je van harte welkom bent om deze samenkomsten te bezoeken en kennis te maken met het karakter en de cultuur van deze beweging.

Meer informatie en tijden vindt u op: www.iamloved.nl/event

Vragen kunt u stellen bij voorkeur per email info@iamloved.nl of telefonisch bij Albert van der Heide op 06-42050073