Bid voor onze boeren!

Woensdag 18 december 2019 gaan veel boeren in Nederland opnieuw actievoeren. Wij hebben alle begrip voor deze actie en zien dat bij veel van onze boeren het water aan hun lippen staat. Financieel maar ook sociaal zitten onze boeren in een hoek waar harde klappen vallen. Alleen al de bovengemiddelde zelfmoordcijfers bewijzen dat onze boeren niet in staat worden gesteld om hun prachtige bedrijven op een gezonde en evenwichtige wijze te runnen. Dit ondanks dat onze boeren juist mensen zijn met een grote liefde voor mens, natuur en dier. Juist onze boeren zijn de mensen die diervriendelijk en evenwichtig willen werken. Terwijl juist onze boeren een onmisbare factor in onze maatschappij op het gebied van voedselvoorziening. Door hun betrokkenheid bij het landschapsbeheer houden onze boeren het platteland leefbaar.

Er is een krachtiger wapen

Maar wij geloven dat, naast actievoeren, er een ander en nog veel krachtiger wapen beschikbaar is. Een wapen wat voor langdurige doorbraak en zegen kan zorgen. Dit wapen is geen Tractor, Riek, Weg- of Winkelblokkade, maar dit is een geestelijk wapen. Het wapen van krachtig en collectief gebed.

Daarom roepen wij hierbij christenen op om te bidden voor onze boeren. Om als één geestelijk leger naast en achter onze boeren te gaan staan.

Waar gaan we voor bidden?

– We bidden dat onze boeren eerlijke prijzen krijgen voor hun producten.
– We bidden dat recht zal worden gedaan aan onze boeren met eerlijke regelgeving.
– We bidden dat de boeren hierdoor voorbeelden zullen zijn in rentmeesterschap.
– We bidden dat de acties vredig en in liefde zullen verlopen en een gezonde impact en bewustwording zullen opwekken in de samenleving.
– We bidden voor wijsheid en inzicht voor onze overheid.
– We bidden in het bijzonder voor Carola Schouten dat ze de juiste keuzes zal maken.

De hele dag door zullen we ca. 1 keer per half uur en bij actuele en urgente gebeurtenissen een oproep verspreiden. Dit kan naar uw voorkeur per email en/of individueel whatsapp berichtje. (lees meer)

Wil je meedoen?

Bid je de 18e mee in een gecoördineerde gebedsactie waarmee we de boeren kunnen ondersteunen?

Meld je aan via onderstaande link!

https://bidvooronzeboeren.nl/