Lenneke van der Jagt

Mijn naam is Lenneke van der Jagt, ik ben gelukkig getrouwd met Aart en samen hebben we drie prachtige kinderen. Ik hou van Jezus en van mensen en heb een passie voor Zijn Koninkrijk. Wat daarin nodig is, is dat ieder mens gaat horen en ervaren wie God is en wil zijn voor hen persoonlijk.

Ik vind het leuk je mee te nemen in hoe dat praktisch ‘werkt’. Ik geloof dat God ik alle kleine en grote dingen in ons leven betrokken wil zijn en wil spreken. Ik heb zo vaak gezien dat God wil bevestigen wie Hij is, maar ook welke plannen Hij heeft. Ken je de uitdrukking: ‘Ik zou wel eens een briefje uit de hemel willen ontvangen’? Ik geloof dat God ze geeft, jouw briefjes uit de Hemel! Hij is een sprekende Vader en wil Zijn wil voor jouw leven bekend maken.

Verder hou ik van het Woord ook als dat is als een tweesnijdend (scherp) zwaard! Het maakt ons mooiere mensen die meer op Jezus gaan lijken en dat heeft impact op jouzelf maar ook op jouw omgeving! De bijbel belooft dat wij veranderen van heerlijkheid tot heerlijkheid, dat kan als wij Jezus in de ogen kijken en ons eigen hart durven spiegelen.

In het dagelijks leven werk ik voor de Stichting I AM. Een onderdeel daarvan is, is dat we via zoom over mensen/bedrijven en bedieningen profeteren. Dat doen we met diverse teams. Mocht jij een woord willen ontvangen, check dan deze link: https://iamloved.nl/profetisch-woorden/

Wil je mij uitnodigen voor een workshop profetie met activatie of de School of Prophetic Revival in jouw gemeente? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Neem contact op met Lenneke

Contact 3