Angst? mis je doel niet!

Angst is een sluipmoordenaar. Het remt je en maakt je afwachtend. Bewust of onbewust vermijd je hierdoor allerlei situaties waarin je juist tot bloei kan komen. Angst tast je moed en zekerheid aan. Het maakt dat je verlamd raakt. In plaats van te leven vanuit de leiding van God, begin je met wikken en wegen. Je wordt onzeker. Angst maakt de kans groter om je doel te missen.

Angst is hamartia. Hamartia is het meest gebruikte woord voor zonde in de Bijbel. Het betekend “je doel missen”. Angst is zonde… een reden waardoor je, je doel kan missen! Zonde brengt altijd dood voort. Het missen van je doel, beperkt het leven wat uit je voort kan komen. Zonde van je tijd…

Angst, je hebt het in honderden vormen. Zoveel mensen, zoveel angsten… Maar ze hebben allemaal dezelfde werking. Ze verlammen je denken en beperken je doen. Ze roven je vreugde en beperken je kracht. Ze houden je bezig met van alles en nog wat, maar houden je van je bestemming af.

Vader, ik wil mijn angst en onzekerheid afleggen. Ik schud elke angst van mij af op dit moment. Ik doorbreek het in Jezus naam. Ik wil tot mijn doel komen, zodat er leven en vreugde stroomt uit mijn binnenste.

Zomaar wat persoonlijke gedachten van vanmorgen. Maar omdat veel mensen hiermee worstelen wil ik ze graag met je delen. Luister eens naar dit prachtige lied hieronder en hoor de Vader in je oor fluisteren…. Wees niet bang… LEEF !!!

Dit bericht werd ook geplaatst op de site van HisHealingVoice