I AM Women | 10 maart | Spring!

Heej lieve vrouwen!

De lente komt eraan! Af en toe voelen we al wat warmte van de heerlijke zon! In alles seizoenen zit iets prachtigs, maar in de lente genieten we zo van nieuw leven!

God belooft in Zijn Woord dat hij nieuwe, krachtige, leven brengende dingen wil laten ontspringen in ons en daar willen wij ons voor openstellen. Deze avond strekken we ons uit naar het nieuwe wat God wil brengen in onze levens. Vermenigvuldiging in vele opzichten is wat we verwachten in dit seizoen. We kijken er naar uit en jij bent van harte welkom!

Naast bovenstaande hebben wij hebben nog iets leuks bedacht voor deze avond! We gaan iets maken met stekjes en touw! Wat je zelf mee mag nemen is een leuk klein/middelgroot bloempotje, wij zorgen voor de rest!

Je bent ook welkom als je het alleen heerlijk vindt om te connecten en dan kan je ook lekker je wandelschoenen aantrekken voor een heerlijke wandeling over de Pruimendijk!

Houdt je van bakken en zou je het leuk vinden wat te maken?! Dan zegen je ons sws ;) Meld het dan ook meteen even op het aanmeldformulier!

LOCATIE: De Veldschuur, Pruimendijk 137, 2989AH, Ridderkerk

Vanaf 20:00 uur 

Aanmelden

Graag het formulier even invullen, zodat we weten dat jij erbij bent!