Royal Dinner – Vorstelijk Dineren!

Royal Dinner is een initiatief van Stichting I AM. We geloven dat waardigheid en gezelligheid belangrijke elementen zijn waar ieder mens recht op heeft. In een samenleving die behoorlijk zelfgericht en individualistisch is, zijn deze zaken niet altijd vanzelfsprekend. Zelfs niet met de feestdagen.

Veel van de Nederlandse feestdagen zijn gerelateerd aan gebeurtenissen rondom Jezus. Zoals ook Kerst en Pasen, de twee momenten dat we dit diner aan willen bieden. Jezus is Koning. De naam Royal Dinner is daarom ook geïnspireerd op deze Koninklijke gastheer. Een vorstelijk diner.

Eten brengt mensen samen. Vanuit iedere cultuur en met elke overtuiging. En in dat moment, van gezelligheid en waardigheid, ontmoeten we elkaars hart. En leren we elkaar kennen als mens. Onze missie is dat deze diners door heel Nederland zullen plaatsvinden in dorpshuizen, cultureel centra, kerkgebouwen en buurthuizen. Om mensen te connecten, relaties te bouwen, gezelligheid en waardigheid te bevorderen.

Niet iedereen heeft de mogelijkheid om een uitgebreid diner te hebben met Kerst. Daarom organiseren we op kerstavond een gratis uitgebreid kerstdiner. Speciaal voor mensen die het financieel moeilijk hebben of eenzaam zijn.

We willen u graag laten genieten van een vorstelijk diner. Geef u snel op via de website van Royal Dinner want de plaatsen zijn beperkt.

U bent van harte welkom.