Alleen, in het leven of in je geloof?

Zaterdag 16-12-2023 | Hendrik-Ido-Ambacht

Sta je alleen voor in het leven of in je geloof? Wij organiseren een event speciaal voor jou!

Ben jij alleenstaand in het leven of in je geloof? Wij organiseren een event speciaal voor jou!
Een event om je op te bouwen, te bemoedigen, te steunen en waar we natuurlijk ongelofelijk veel lol zullen hebben met elkaar.

Overigens niet alleen lol, je mag je traanbuizen ook zeker meenemen. ;-) Want op dit event gaan we ‘grote vragen’ niet uit de weg en zullen we struggles diepgaand bespreken. En niet alleen met menselijke wijsheid, en persoonlijke ervaringen maar vooral ook om te ontdekken welk perspectief Gods Woord geeft.

Want bij U is de bron van het leven; in Uw licht zien wij het licht.
Psalm 36:10 (HSV)

Psalm 36:10 hierboven, is een van de sleutelteksten die God geeft voor deze dag. Er is een Bron van Leven bij Hem. Leven in vreugde, vrede en gerechtigheid. En in Zijn licht, zien we dingen in het juiste licht. Het juiste perspectief. Dit kan het licht weer doen schijnen, zelfs in moeilijke situaties.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen een geweldige tijd te hebben.
Hieronder vind je meer informatie over de doelgroepen, workshops, inhoud en locatie.

Visie voor deze dag

De visie van dit event, zoals hierboven beschreven en geboren uit psalm 36:10, is dat we open, echt en eerlijk zaken willen bespreken waar niet vaak over gesproken wordt. En dat in het licht van God en Zijn Woord, maar ook vanuit de ervaring van ons als mensen die met deze strugles te maken hebben in hun dagelijkse leven. Het wordt dus geen show van succesverhalen, maar het delen van onze reis, ervaringen en getuigenissen van mensen die “in dit alles, meer dan overwinnaar zijn” (Romeinen 8:37-39)

Wij wandelen vanuit een cultuur waarin we altijd zeggen; “echt maakt hecht, en eerlijk is heerlijk!” We geloven dat Gods Liefde en Zegen zich daaraan wil verbinden. En dat we elkaar daarmee kunnen vrijzetten en bemoedigen.

Inhoud van deze dag

We behandelen op deze dag in een aantal main-sessies en split-sessie (kleinere groepssetting) o.a. de volgende onderwerpen;

Mainsessie’s gezamenlijk:
– Verbonden en geheeld.
– Een keuze voor verandering.

Voor alleenstaanden
geen partner (meer)

Split-sessies:

  • Alleen seks, of seks alleen?
  • Scheiding en hertrouwen.
  • Nog nooit echt samen.
  • Rouwverwerking na verlies.