FAQ items aan het laden...
I AM Events | Een overzicht van al onze events! | iamloved.nl2022-07-12T12:10:59+02:00

Levensveranderende events!

Onze events worden door honderden mensen bezocht. Kenmerken is de stroom van openbaring, heling, bevrijding en genezing, in een cultuur van vrijheid en vreugde. We zijn dankbaar voor de vele getuigenissen van radicale veranderingen, genezingen en bevrijdingen.

Bij onze events is er altijd een balans tussen Genade en Waarheid en tussen Woord en Geest. De kracht van het Woord en zalving en werking van de Geest. We zullen altijd bewegen vanuit de Aanwezigheid van God zelf. (Matheus 18:20) En waar God aanwezig is zal de Kracht van God zichtbaar worden zoals Paulus zegt; “het Koninkrijk van God bestaat niet in woorden, maar in kracht”. (1 Corinthe 4:20).

 “Uw Koninkrijk kome. Uw wil geschiede, gelijk in de hemel alzo ook op de aarde.”
Matheus 6:10

Actueel overzicht van de komende events:

Moet je van een bepaalde kerk zijn?

Nee, niets bij I AM is exclusief. Je bent van harte welkom. Wij zien onszelf geroepen als een beweging, die beweging mag brengen. Wij geloven niet in kerkmuren. Wij erkennen ze niet, en herkennen ze dus ook niet. Alles wat wij doen is `interkerkelijk` en open voor iedereen die wil groeien en ontvangen in het geloof. Wij geloven dat het Koninkrijk van God, gelukkig, veel groter is dan het stukje wat wij mogen meebouwen. Om die reden zijn de activiteiten van I AM altijd open voor iedereen ongeacht je achtergrond. Wij zien dus in de praktijk dat er een zeer divers en gemengd publiek onze activiteiten en events bezoekt van kerkzoekend, katholiek, gereformeerd tot charismatisch evangelisch. Wij geloven niet in kerkmuren, maar geloven dat we van elkaar mogen en kunnen leren door de verbindende liefde van God.

Onze I AM Toerustingsscholen & Familys

Als opvolging op de events “vaak noemen we ze Day of …” bieden wij, meestal diverse vervolgtrajecten in Scholen “School of …” en Families. Onze scholen, cursussen, conferentiedagen, avonden en weekenden zijn een middel om met elkaar deze cultuur te leren kennen en ontdekken. Een cultuur van revival, waarin alles wat dood is tot leven komt in de aanwezigheid van God. De avonden zijn opgebouwd met een deel krachtig onderwijs, een deel bediening en verwerking en geeft daarnaast ook ruimte voor het opbouwen van relaties.

Bij ons onderwijs is er altijd een balans tussen Genade en Waarheid en tussen Woord en Geest. De kracht van het Woord en zalving en werking van de Geest. We zullen altijd bewegen vanuit de Aanwezigheid van God zelf. (Matheus 18:20) En waar God aanwezig is zal de Kracht van God zichtbaar worden zoals Paulus zegt; “het Koninkrijk van God bestaat niet in woorden, maar in kracht”. (1 Corinthe 4:20).

Meer over onze scholen

Onze Families:
In de familys komen we onderverdeeld, in relatief kleine groepen (family’s) met elkaar om verdere verdieping te zoeken rondom een bepaald onderwerp en met elkaar te oefenen en ons te bekwamen. We noemen het Familie, omdat we zoals de Bijbel ons duidelijk maakt, wij allemaal broers en zussen zijn. Kinderen van dezelfde Vader, met hetzelfde Bloed in onze aderen. Er zit een geheim in deze verbinding. Het ontdekken van de goddelijke kracht en zegen op relaties en verbondenheid, in een maatschappij waar het individu centraal staat.

Meer over onze families

“Want zoals Hij is, zijn ook wij in deze wereld.”

1 Johannes 4:17

“Ga dan heen, onderwijs al de volken, hen dopend in de Naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest, hun lerend alles wat Ik u geboden heb, in acht te nemen.”

Mattheüs 28:19

“Ik geef inzicht en wijs de weg die je moet gaan. Ik geef raad, op jou rust mijn oog.”

Psalm 32:8

“Zaait in gerechtigheid, oogst in liefde, ontgint u nieuw land. Dan is het tijd om de HERE te vragen, totdat Hij komt en voor u gerechtigheid laat regenen.”

Hosea 10:12
Ga naar de bovenkant