Dite Coumou

Bestel het boek van Dite

Mijn naam is Dite Coumou, getrouwd met Joost en samen wonen wij in de mooie Alblasserwaard waar we allebei geboren en getogen zijn. Ik ben dol op gezelligheid met lekker eten en een haardvuur, van reizen en op avontuur gaan maar houd ook enorm van de stilte en de natuur.                                                              Maar bovenal heb ik een gepassioneerde liefde voor Jezus.

Een aantal jaar geleden kreeg ik een radicale ontmoeting met Hem die mijn leven op zijn kop zette.

God heeft op dat moment mijn hart gemarkeerd met een diep verlangen om Zijn koninkrijk op aarde te brengen. Hij riep me om Zijn woorden te spreken en te bewegen in een profetische zalving om het Lichaam van Jezus toe te rusten in het horen van Gods stem.

Sinds een aantal jaar spreek ik in verschillende gemeentes, geef cursussen en heb ik een boek geschreven over Gods blauwdruk voor de nacht.

Mijn bediening is er op gericht om mensen mee te nemen naar Gods hart. Daar waar ze Zijn stem verstaan en Zijn goedheid ervaren en Hem ontmoeten zoals Hij werkelijk is. Want ontmoetingen met God hebben het vermogen om een persoon, een omgeving en een land te veranderen. Totdat de hele wereld vol zal zijn van Zijn glorie.

Wil je mij uitnodigen voor een spreekbeurt of de School of Nigth & Dreams in jouw gemeente? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ga naar de website van Dite

Bestel het boek van Dite ‘Dromenjager’

Ik heb God leren kennen als een Vader die voortdurend spreekt, tijdens de dag én nacht. Vanaf mijn bekering sprak God door dromen en herstelde mijn nachten van angst en duisternis naar ontmoetingen met Hem.

Toen ik twee jaar geleden in Amerika was om verder te leren over dromen en dromeninterpretatie, vroeg God mij hier een boek over te schrijven. Ik ben aan dit avontuur begonnen en sinds die tijd heeft God me enorm veel geleerd en geopenbaard door Zijn woord en Geest. Met heel veel enthousiasme én verwachting kan ik het nu aanbieden aan jou!

God maakte een blauwdruk voor de nacht en Hij noemde het goed. Als jij ernaar verlangt om dit plan zichtbaar te zien worden in je leven, dan is dit boek voor jou. De nacht en de slaap, dromen en visioenen, het begrijpen en vertolken van je dromen komen volop aan bod. Dit boek zal je wakker maken voor Gods plan voor jouw slaap, zit vol met praktische sleutels waar je zelf mee aan de slag kan gaan en is bovenal een liefdesbrief van God aan jou die je uitnodigt voor ontmoetingen met Hem tijdens de nacht.

Bestel het boek van Dite

School of Night & Dreams

Rondom het boek is er ook een zeer interessante en krachtige training ontwikkeld. De School of Night & Dreams. Voor actuele data en aanmelden klik hier.