Dian de Haan

Dian In Missions

Sommigen van jullie kennen mij, voor anderen ben ik een nieuw gezicht. Daarom wil ik mij gewoon even kort voorstellen. Een aantal jaar geleden nodigde Jezus mij uit om met Hem op reis te gaan. Tijdens deze reis openbaarde God de dromen die diep in mijn hart verborgen lagen. De kern van al mijn dromen is om de wereld kennis te laten maken met wie Jezus werkelijk is. En daar ben ik nu fulltime mee aan de slag gegaan. Vanaf 1 Augustus 2021, na het afronden van de Bijbelschool ben ik als fulltime zendeling gaan werken binnen Jeugd met een Opdracht (YWAM). In mijn journey als zendeling word ik begeleid door de mensen van I Am. Maar ook u wil ik vandaag uitnodigen om onderdeel te worden van deze journey. Laten we samen het koninkrijk van God bouwen en laten we samen de transformatie vieren.

Mijn hart klopt voor het herstel van de originele identiteit van zowel vrouwen als mannen, de beëindiging van moderne slavernij en het creëren van plekken die het koninkrijk van God weerspiegelen. Met deze perspectieven wordt een wereld gecreëerd van waarde en identiteit. Maar daar hebben we elkaar voor nodig. Het werk als zendeling binnen Jeugd met een Opdracht is volledig op vrijwillige basis. Ik wil u dan ook persoonlijk vragen om te overwegen in de visie van ‘’DianInMissions’’ te investeren.  Uiteraard kunnen we dit bespreken onder het genot van een bak koffie en een goed gesprek. Stuurt u dan even een mailtje naar info@dianinmissions.nl

Meer informatie over ‘’DianInMissions’’, de visie, de missie en de projecten op korte en lange termijn vindt u terug in het bijgevoegde plan van aanpak. (InMissions – PVA)

Lees mijn volledige Plan van Aanpak

Giften voor Dian.

Investeren kan door maandelijkse ondersteuning of éénmalige donaties. Ik wil u echter vragen om maandelijkse ondersteuning te overwegen wanneer dit mogelijk is. Dit verhoogt de stabiliteit en komt de continuïteit van ‘DianInMissions’ ten goede. De hoogte van het bedrag kunt u persoonlijk bepalen. Denk bijvoorbeeld aan €25,- p.m. / €75,- p.m. of €150,- p.m. | Ik nodig u uit om hierin uw hart te volgen. Welke vorm en welk bedrag u ook besluit, uw overweging en betrokkenheid wordt altijd op prijs gesteld.

U kunt uw bijdrage overmaken door gebruik te maken van het formulier hieronder. In dit formulier kunt u kiezen voor een eenmalige betaling of ons te machtigen voor incasso (maandelijkse gift). Uw gift komt via stichting I AM bij ‘DianInMissions’ terecht. Stichting I Am is erkend als ANBI. Hierdoor zijn uw giften aftrekbaar bij de belasting.