Albert van der Heide

Ik ben opgegroeid met het Woord van God, maar zonder de Heilige Geest die dit Woord levend kon maken. Ik kon geen antwoorden vinden op mijn vragen en geen bevrediging vinden in mijn honger naar God. Met als resultaat dat ik al jong mijn geloof kwijt raakte in het bestaan van God. In mijn studie kwam ik in aanraking met filosofen zoals Goethe en Nietsche, die de laatste restjes Godsbesef wegpoetsen uit mijn leven. Het Darwinisme leek een uitstekende theorie om het bestaan van de mensheid te verklaren en zo zocht ik mijn eigen weg.

Maar God liet mij niet los. Op onnavolgbare wijze bracht God iemand in mijn leven die het systeem wat zo zorgvuldig door mij was opgebouwd, om God buiten mijn hart te houden, aan het wankelen bracht. Een behoorlijk crisis volgde tot het moment dat God hem zo direct aanraakte dat in een ogenblik mijn hele leven was veranderd. Zo radicaal tot geloof gekomen, dat ik de volgende dag huis aan huis het goede nieuws ging vertellen dat Jezus Leeft.

Opnieuw geboren, heel bewust en heel opeens. En direct was er een niet te stillen honger naar de kennis van Gods Geest en Zijn Woord. Een honger die ik nog steeds ervaar. Door de reset die had plaatsgevonden, ging ik samen met mijn vrouw Michelle het Woord lezen, maar we gingen het Woord ook “doen” in de praktijk van het dagelijkse leven.

Het startpunt van mijn geloof, is wat mijn bediening kenmerkt. Alles is mogelijk! Als God mij kan redden, vormen en inzetten voor Zijn glorie… dan kan dat voor iedereen!

Kijk voor meer informatie op de website van Albert en Michelle van der Heide

Welkom!

Contact 2

Heeft u vragen of wilt u ons uitnodigen voor een spreekbeurt, het geven van een training of onderwijs op specifiek gebied? Stel gerust uw vragen via onderstaand formulier, we denken graag met u mee!