School voor Bevrijding en Heling!

Vrijdag 9 en Zaterdag 10 februari 2024 | Nijkerk

Op vrijdag 09 februari en zaterdag 10 februari is de 2-daagse School voor Bevrijding & Heling. Een school die jou toerust om heling en bevrijding te verspreiden in deze gebroken wereld. De focus van deze training zal liggen op bevrijding en er zal aandacht zijn voor innerlijke genezing. De training wordt gegeven vanuit krachtig Bijbelse principes, ondersteund en versterkt door de jarenlange ervaring in de bediening van bevrijding. En die jou activeert in deze bediening die God geeft aan iedere gelovige. Hij wil ook jou gebruiken om zichzelf in deze wereld zichtbaar te maken.

“De Geest van de Heere HEERE is op Mij, omdat de HEERE Mij gezalfd heeft om een blijde boodschap te brengen aan de zachtmoedigen. Hij heeft Mij gezonden om te verbinden de gebrokenen van hart, om voor de gevangenen vrijlating uit te roepen en voor wie gebonden zaten, opening van de gevangenis..” Jesaja 61:1

De training van  is erop gericht om een basis te leggen van kennis, maar echt vanuit het praktische. Een basis die voldoende is om vanuit de liefde en de autoriteit van Christus op een gezonde en duurzame manier mensen te begeleiden, met als doel kostbare levens dichter bij God te brengen en hen te helpen om krachtige wapens in het Koninkrijk van God te worden. Daarnaast hopen we dat we met deze training ook elkaar verder in de vrijheid kunnen brengen. Vrijheid is een namelijk een proces waarin we telkens verder mogen groeien en ontwikkelen.

Als je actief wilt gaan bewegen op het gebied van bevrijding ga je de directe confrontatie aan met geestelijke machten die controle en invloed uitoefenen in mensenlevens. Deze machten hebben invloed op gezinnen, levensgebieden en geslachten. Je bevind je als mens geestelijk gezien altijd midden in het oorlogsgebied, maar in de bevrijdingsbediening ga je ook heel bewust op zoek naar de frontlinie in dat oorlogsgebied.

Want wij hebben de strijd niet tegen vlees en bloed, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de wereldbeheersers van de duisternis van dit tijdperk, tegen de geestelijke machten van het kwaad in de hemelse gewesten. Efeze 6:12

We zullen je daarom ook leren hoe je, jezelf wapent. Hoe je leert om vanuit de juiste positie te strijden. Hoe je vanuit bescherming, mandaat en gezag wandelt zodat je ook echt effectief kan functioneren.

Deze training zal ook een sterk praktische insteek hebben. Er zal veel activatie en oefening plaatsvinden.

De datums en tijden

Vrijdag 9 en Zaterdag 10 februari 2024

Vrijdag 9-2
10.30 – Deel 1
12.30 – Pauze
13.30 – Deel 2
15.00 – Pauze
15.30 – Deel 3
17.00 – Pauze
19.00 – Deel 4
20.30 – Einde

Zaterdag 10-2
10.30 – Deel 1
12.00 – Pauze
13.00 – Deel 2
14.30 – Pauze
15.00 – Deel 3
16.00 – Einde

Onderwerpen

Dit is slechts een kleine greep uit de onderwerpen:

– Geest, ziel en lichaam.
– Autoriteit
– Macht of Kracht
– Gebonden of beschadigd
– Demonie of Psychologie
– Samenwerken met de Heilige Geest

– Demonen, machten of krachten
– jouw persoonlijke mandaat
– Hoe bid je voor bevrijding
– Hoe bid je voor heling
– De geestelijk wereld

Voor wie is deze training bedoeld?

– Bedieningen- gebedsteams
– Als je in een bediening actief bent
– Als je in een bediening wil groeien
– Iedere wedergeboren christen is welkom

Wie spreken en bedienen er?

Deze training staat onder leiding van Albert en Michelle van der Heide. Albert en Michelle dragen een bediening die een krachtige balans brengt tussen waarheid en genade, liefde en kracht, passie en overgave. Deze bediening kenmerkt zich door radicale echtheid, creativiteit, vrijheid en vreugde binnen de veiligheid van een cultuur van vader-, moederschap en eer. Ze hebben vele jaren ervaring in de diverse aspecten van van de bevrijdingsbediening, zowel individueel als in groepen als in het aansturen van teams. Dit in combinatie met een opleiding en werkervaring in de psychologie en psychiatrie in het verleden maakt dat ze alle aspecten kunnen belichten.

Kosten?

De kosten voor deze school zijn € 129,00.
Echtparen (of huis- gezinsgenoten) die de school samen volgen betalen € 179,00 voor twee personen (€ 89,50 p.p.)

Wil je deze school in een aantal maandelijkse termijnen betalen dan kan je dat ook, zie het aanmeldformulier. Als de kosten echt een probleem zijn is er een optie om je gratis aan te melden. Dit kan per email aan info@iamloved.nl. We willen namelijk graag dat iedereen die dit verlangen heeft, ook echt mee kan doen.

De locatie

De Medialoods
Galvanistraat 23
3861 NJ Nijkerk

Eten en drinken?

Je zorgt zelf voor je lunch en avondeten. Er zijn in de nabije omgeving supermarkten en horeca met mogelijkheden om lunch te kopen.

Aanmelden?

Aanmelden kan via het formulier op deze pagina.

Nog vragen?

Heb je vragen dan kan je die stellen via info@iamloved.nl

Aanmeldformulier:

Je kunt je hier aanmelden!