Day of Inner Healing

Zaterdag 5 oktober 2024 | Ridderkerk

Innerlijke genezing!

Een dag die we apart zetten om de stroom van Gods heling en waarheid diep in ons binnenste te ontvangen. Geloof jij dat de waarheid van God over jouw leven je vrij maakt? Deze dag gaan we op zoek naar de altijd bevrijdende waarheid van een God die spreekt over ons leven. Wanneer dat gebeurt, transformeer je van binnenuit en helpen we jou op weg in jouw unieke zijn, wie ben jij, hoe ben je gemaakt door God, welke eigenschappen heb je van hem ontvangen. En nog veel meer ;)

God heeft ons geschapen als volmaakte mensen, dat wil zeggen dat alles wat niet volmaakt is in ons leven ons heeft beschadigd. Dit klinkt heel heftig, maar is de realiteit van een gebroken wereld waarin onvolmaakte mensen elkaar tekort doen. Die beschadigingen die we oplopen, worden vaak littekens en triggers die maken dat we op veel plekken vastlopen, moeilijk vinden om duurzame relaties te ontwikkelen of ons soms geen raad weten met ons gevoel.

In welke mate die beschadigingen ook in je leven hebben plaatsgehad, God wil daarin komen met troost, heling en daardoor genezing.  Ook daarvoor is Jezus gekomen, om te helen de gebrokene van hart. Deze dag zal het werk van God deze focus krijgen.

Wat is het programma?

Er zit een opbouw in deze dag we willen veiligheid en intimiteit waarborgen. Beschouw onderstaand programma als een leidraad en we verwachten de Heilige Geest als de leider en regisseur van deze dag.

vanaf 9:45 is er inloop met koffie/thee
10.00 – Worship & Woord, Onderwijs & Bediening
12.00 – Pauze
13:30 – Worship & Woord, Onderwijs & Bediening
14:30 – Pauze
15:00 – Worship & Woord, Onderwijs & Bediening
Rond 16.30 zullen we afronden.

Eten en drinken?

Het is fijn als je hier zelf zorg voor draagt. Er is in de directe omgeving van de locatie tijdens de pauzes de mogelijkheid om eten of drinken te halen.

Je kunt ook koffie en thee krijgen, dat is die dag beschikbaar.

Locatie

De Veldschuur
Pruimendijk 137
2989AH Ridderkerk

Wie spreken en bedienen er?

Deze dag staat onder leiding van Albert en Michelle van der Heide. Ze zullen samen met de teams van I AM jullie bedienen. Albert en Michelle dragen een bediening die een krachtige balans brengt tussen waarheid en genade, liefde en kracht, passie en overgave. Deze bediening kenmerkt zich door radicale echtheid, creativiteit, vrijheid en vreugde binnen de veiligheid van een cultuur van vader-, moederschap en eer.

Kosten en aanmelden?

We rekenen € 3,95 registratiekosten, en er een collecte worden gehouden voor de onkosten.
Mochten de registratiekosten een probleem zijn, mail dan even naar info@iamloved.nl

Aanmelden kan je via het formulier op deze pagina doen.

Nog vragen?

Heb je vragen dan kan je die stellen via info@iamloved.nl

<