Het vierde woord wat God sprak rond de jaarwisseling voor het jaar 2021 is Hold your peace 

Het vierde woord wat God sprak rond de jaarwisseling voor het jaar 2021 is Hold your peace  (behoud je vrede)
God legde me uit dat vrede de vrucht is van een voortdurende relatie met Hem.                                            Wat er ook gebeurt dit jaar, wij hebben altijd toegang tot de vrede van Jezus.

De vrede die Jezus geeft gaat ieder verstand te boven en is niet te vinden in deze wereld.                          Het is als een bescherming om je ziel wanneer je omgeving in onrust verkeerd en                                 een solide vertrekpunt waaruit je voortdurend krachtig kan leven.

Onze vrede mogen we gebruiken als een graadmeter.                                                                                           Het is dan ook een verantwoordelijkheid die God aan ons geeft : bewaak je vrede, laat het niet roven. Dat is niet de verantwoording van je omgeving of omstandigheden maar van jouzelf.

Investeer in je tijd met Jezus. Focus op Hem, rust bij Hem en vul je met Hem.                                                    Hold your peace.                                                                                                                                                                De Bijbel zegt dat dit hetgeen is wat Mozes zegt tegen het volk, vlak voor ze door de rode zee heen trokken richting het beloofde land.                                                                                                                              Te midden van de chaos en de vijand die op hun hielen zat, zei hij de woorden:

The Lord shall fight for you, and ye shall hold your peace.
Exodus 14:14

Dite Coumou