DAY OF REVIVAL – SURPRISE!

Zaterdag 28-11-2020 | Drechtsteden

Surprise, laat je verrassen!

Ja, we gaan natuurlijk niet heel veel verklappen over deze dag! Want het thema spreekt voor zichzelf. Dit is een Day of Revival voor de echte geestelijke avonturier. Een apostolisch profetische dag, waarin God ons allemaal gaat meenemen op een ontdekkingsreis naar nieuwe hoogten, breedte, lengte en diepten van Zijn liefde.

Wat vaststaat van te voren is dat Gods aanwezigheid deze dag zal vullen. Hij zal in ons midden Zijn. En dan zal er genezing, heling en openbaring stromen. Een hemelse balans van Woord en Geest, Liefde en Kracht. Laat God je verrassen!

Meldt je vandaag nog even aan. De kosten voor deze dag zijn 19,50 dat is inclusief door ons verzorgde lunch, koffie, thee en wat leuke surprises…

De kosten van deze dag

De kosten voor deze dag zijn € 19,50 voor deze zaterdag incl. door ons verzorgde lunch, koffie en thee. Als de kosten een probleem zijn, dan ben je alsnog van harte welkom! Schroom niet en stuur ons dan een email op info@iamloved.nl met een toelichting op de situatie.

Aanmelden is verplicht.

In verband met de uitbraak van het coronavirus en de voorschriften van het RIVM, ben je alleen welkom als je, je vooraf hebt aangemeld voor deze dag. Aanmeldformulier vind je elders op deze pagina.

Tijden

We gaan op 28-11-2020 om 10.30 starten en zullen rond 16.00 afronden. Vanaf 10.15 uur ben je welkom voor inloop en koffie.

Locatie Drechtsteden

’t Hart
Nassaustraat 6
3372 EE Hardinxveld-Giessendam

Aanmeldformulier:

Let op; je kunt slecht 1 persoon per keer aanmelden. Wilt u meerdere mensen aanmelden, dan moet je dit formulier meerdere malen invullen. Vragen kunt u stellen via info@iamloved.nl