Profetische woord 2020

#ontkiemen

Deze woorden zijn uitgesproken in de samenkomst van 29-12-2019 in Cascade te Hendrik-Ido-Ambacht.

Profetisch woord 2020 voor I AM.

Van ontginnen naar ontkiemen. Een nieuw jaar, een nieuwe fase zal zich ontvouwen. Het land is vruchtbaar gemaakt. De laatste oneffenheden worden verwijderd, de laatste stenen verplaatst, de laatste oude wortels verwijderd.

En onder de aarde, ontkiemt nieuw leven. In het verborgene, maar zo krachtig. Vanuit het zaad wat is gestrooid. Zaad van liefde, zaad van gerechtigheid. En het gaat ontkiemen. In jullie levens. Het gaat ontkiemen in jullie gezinnen, werkplekken, bedrijven.

Het gaat ontkiemen in de regio. Nog meer zal jullie invloed toenemen. Het geluid wat uitgaat van deze plaats zal anderen plaatsen doen ontwaken. Jullie zijn de steen in de vijver, de wekker die andere plaatsen in beweging brengt.

Ontkiemen gaat gepaard met het opgroeien van onkruid. Dat zijn afleidingen. 2020 is het jaar waarin we moeten leren focussen op Gods doelstellingen. Anders zullen we onszelf verliezen in afleiding en overwoekering. Niet focussen op het weghalen van onkruid, maar focussen op de vrucht en de groei van Gods doelen in onze levens.

We zitten in derde jaar, dat we samenkomen als family op deze zondagen. Family van de Koning. Familie van het Koninkrijk. Het derde jaar is een jaar van eenheid. Hoe meer je eenheid vind, hoe meer verdeeldheid soms kan manifesteren. Maar het doel is eenheid, niet het voorkomen van onenigheid. We zoeken de hemelse eenheid. Die mensen die totaal verschillend zijn, denken en doen, kan connecten als broers en zussen.

“opdat zij allen één zullen zijn, zoals U, Vader, in Mij, en Ik in U, dat ook zij in Ons één zullen zijn, opdat de wereld zal geloven dat U Mij gezonden hebt.” Joh 17:21

De eenheid van familie. Geen teams, geen werkgroepen, geen managers. Maar een Gezonde familie. War vaders en moeders opstaan. Waar het doel is dat ieder individu zich ontwikkeld op het eigen niveau. Waar het doel niet is ‘het gezin op zichzelf’, maar de individuen die als collectief een plaats vinden om tot groei en bloei te komen.

Verdeelde harten zullen moeten kiezen. Voor innerlijke eenheid. Voor uiterlijke eenheid. Omdat de kracht nog meer toe zal nemen. Dubbelhartigheid zal moeten wijken. God wil meer en meer eenheid creëren. Eén van hart, één van geest. Eén in liefde, een in kracht. Eén in nederlagen, één in de overwinningen!

Eén in het lichaam, dat is Mijn lichaam, het lichaam van Jezus. De ecclesia, de regerende vergadering. Eénheid zal de magn