Ondernemers opgelet:

Van lockdown, naar level-up!

Zoek jij in deze uitdagende tijden naar een nieuwe visie voor je business?
Zijn er vraagstukken in je bedrijf waar je antwoorden voor nodig hebt, of juist vernieuwende ideeën?

Profetische input / visiegesprek.
Geloof met ons dat God dit seizoen zal gebruiken voor een level up, en laat ons met je meebidden in live sessie via Zoom. God heeft nieuwe plannen en wegen voor jouw bedrijf. Plan een gratis 30-minuten visiegesprek en zoek in dit gesprek, met ons, naar Zijn wijsheid.

Dit kun je verwachten:
We vragen je vooraf al wat te delen over je bedrijf, en wat je vragen en/of verwachtingen zijn. Hier zoeken we twee mensen bij die met jou in gesprek gaan via Zoom. In dit gesprek zullen we God vragen naar Zijn visie voor jouw bedrijf, en de specifieke dingen die je vooraf hebt gevraagd. Zie het als jouw hemelse Raad van Advies.

Is het nieuw voor je?
Wat tof dat je deze nieuwe manier van advies vragen voor je bedrijf gaat ontdekken. Geen zorgen, het is niet vaag, maar juist heel persoonlijk. De twee mensen waar je mee spreekt hebben ervaring en zullen je meenemen in deze reis. Stel gerust al je vragen, en geniet vooral van wat Hij te zeggen heeft over jouw bedrijf!

Kosten?

We vragen voor dit gesprek geen kosten, maar we zijn ontzettend blij als je ons wilt zegenen met een gift, zodat wij onze visie kunnen uitwandelen die God gegeven heeft en zullen we investeringen in dingen die het Koninkrijk zegenen!

Aanmelden!

Vraag direct aan!