Beeld voor Nederland en Europa

Een aantal weken geleden terwijl ik aan het bidden ben zag ik een duidelijk beeld voor Nederland en verder, voor Europa.
Het maakt diepe indruk op me en ik ervaar de impact van het beeld. Hieronder beschrijf ik het.

Ik zie een gigantisch schip, het is groot en sterk genoeg om de grootste zee te varen en de hoogste golven te trotseren, het zal niet zomaar omslaan.
Er is ruimte voor veel, heel veel mensen op het schip en als ik verder kijk, zie ik laadruimtes in de bodem van het schip zo groot als voetbalvelden.

Het schip wordt bestuurd door een persoon die comforter heet, het is de Heilige Geest.

Er staat een groep mensen in de punt van het dek tegen de reling aan, dol enthousiast en vol vreugde, juichend, springend, emotioneel.

Het schip vaart over een zee met veel beweging en ik zie hoe het richting een golf gaat. De golf komt dichterbij en ik zie dat hij enorm is, haast zo hoog als een flatgebouw.
Het schip vaart er recht op af en ik zie hoe de mensen in de punt van het dek uitzinnig worden van opwinding en andere worden ademloos stil en beginnen te huilen.
Dit is het lang verwachte moment..

God is on the move!

Dan zie ik hoe er mensen naar de zijkanten van het dek lopen en zomaar van het schip springen, zonder emotie.
Afgevlakt en lauw geworden.
Een voor een springen er mensen van het dek af nog voor het schip de golf opvaart.

1 golf, een mega beweging van God, getal 1 staat voor eenheid en de uitwerking van deze golf zal eenheid zijn om de grote oogst binnen te halen en de ruimen in het schip te vullen met mensen die gered worden door Jezus.

De mensen in de punt van het schip wachten en bidden al zo lang op deze beweging en weten dat God zou komen en hen zal gebruiken in deze grote beweging van Zijn Heilige Geest over de aarde, het zijn dienaars, lovers van Jezus en willen Zijn macht op aarde zien, no matter What.
Ze zijn verslaafd aan Zijn aanwezigheid en dat is het enige wat hen nog echt bevredigd, ze leven van Zijn liefde niet om liefde te krijgen.
Het zijn lovers ipv werkers en volgen alleen Zijn stem, wat het ze ook kost.
Ze geven hun leven hun denken hun lichaam hun kaders en verlangens alles in de handen van Jezus met een kinderlijk geloof en een hart vol dankbaarheid.
Ze horen Zijn harteklop voor alle mensen die nog niet thuis zijn bij de Vader.

De mensen die van het dek afspringen zijn bang voor de hoogte van de golf en hoe het hen weg haalt van de aardse dingen.
Ze zien de golf niet voor wat het is en missen het effect ervan.
Ze kijken niet naar voren maar opzij en zijn afgeleid.
Ze blijven liever met “de voeten op de vloer” gehecht aan hun manier van zien en voelen.
Dit kunnen aardse dingen zijn maar ook bedieningen of kerkkaders en idealen.

Jezus vraagt; volg Mij alleen, leg je kaders en titels neer en wees Mijn thuisgekomen kind heel dicht bij Mijn hart.

Een beeld met diepe impact , dit vraagt om een keuze , volg ik Jezus en ken ik Zijn verlangen om Zijn kinderen thuis te halen?
Zodat Zijn offer aan het kruis, de weg die Hem alles kostte , zoveel mogelijk geredde zielen opleverd..of zijn we druk met kerkje spelen en het fijn hebben met elkaar?
Jezus wil redden! allen mensen. Hij heeft ons nodig om Hem zichtbaar te maken.

Durven jij en ik de vraag te stellen: Jezus komt U tot Uw doel in mij?