Seasons | 1 april 2023

Dag van Aanbidding, Creativiteit en Bestemming!

1 april is de komende SEASONS! We verlangen opnieuw en opnieuw ondergedompeld te worden in een stroom van aanbidding en creativiteit. Geen vast programma, maar een rivier van Gods tegenwoordigheid waarin je helemaal jezelf mag zijn. Met de focus op Hem, op Zijn aanwezigheid. Want wij geloven en hebben in ons leven ervaren dat het Zijn aanwezigheid is die ons geneest, herstelt, toerust en vormt. We strekken ons deze dag ook uit naar visie en bestemming voor het nieuwe jaar.

Visie achter deze dag

Ieder seizoen heeft zijn uitdagingen. Zelfs in het natuurlijke is dat zo. De winter kan koud en donker voelen, de herfst stormachtig, terwijl in de lente en de zomer er allerlei bedreigingen zijn voor het net ontwakende leven. Maar ieder seizoen verbergt juist een kostbaar, noodzakelijk en prachtig onderdeel van het proces wat nodig is om tot bloei te komen. De Bijbel leert ons dat het in het geestelijke niet anders is. Dat ieder seizoen nodig is om processen te doorleven die je weer verder brengen. Maar dat we samen met God mogen ontdekken welke kracht erin gelegen is in plaats van dat we blijven steken in de negativiteit die je ook kan ervaren in zo’n seizoen.

We gaan de uitdagingen van ieder seizoen overwinnen. Door de goede strijd te strijden. Een strijd van volledige overgave aan Zijn liefde. Een strijd die begint en eindigt aan Zijn voeten, in Zijn aanwezigheid.

U maakt mij het pad ten leven bekend; overvloed van blijdschap is bij Uw aangezicht, lieflijkheden zijn in Uw rechterhand, voor altijd.
Psalm 16:11

You make known to me the path of life; in your presence there is fullness of joy; at your right hand are pleasures forevermore.
Psalm 16:11

Impressie van de vorige SEASONS

Foto’s zeggen vaak meer dan woorden. Daarom hier een impressie van eerdere SEASON events! Klik voor een vergroting!

Voor wie is deze dag bedoeld?

– Als je een hele dag wilt aanbidden en op God gericht zijn
– Als je uitgedaagd wil worden om dieper in Gods aanwezigheid te komen
– Als je meegenomen wil worden om Gods aanwezigheid te ervaren in creativiteit
– Als je wilt uitstappen en experimenteren met creativiteit en expressie
– Als je uitgedaagd wil worden om zelf vanuit die aanwezigheid creatief vorm te geven aan je gevoelens en ervaringen.
– Als je nieuwe kracht wil opdoen voor het seizoen waar je door heen gaat
– Voor iedereen met een verlangen naar een krachtige ervaring met God
– Als je Gods stem en bestemming over je leven wilt ontdekken
– Als je een dag echt de focus wil hebben op de Levende God.

Wat kan je deze dag verwachten?

We maken het maar zo concreet mogelijk. Hoewel dat wel lastig is, want als we eerlijk zijn dan gaan we ervan uit dat God deze dag een absoluut uniek werk gaat doen. Maar waar we in voorzien is een ruimte waar de hele dag gezalfde en krachtige aanbidding is. Waar daarnaast allerlei mogelijkheden en middelen zijn om creatieve en kunstzinnige vormen te ontdekken zoals boetseren, schilderen, vlaggen, mozaïeken, handletteren. Waar ruimte is voor expressie, dans. Waar profetische woorden en beelden die God geeft, ruimte krijgen om impact te hebben. Een plaats waar vreugde en veiligheid zijn. Waar Gods aanwezigheid, Zijn heilige liefde zo tastbaar zal worden dat, Hij je leven zal vullen en je in je bestemming zal leiden.

  • je kunt ontvangen in krachtige aanbidding
  • er woorden van bestemming en Leven worden gesproken
  • er genezing en heling plaatsvind
  • je uit kan stappen in diverse vormen van kunst en creativiteit

Wie organiseren deze dag?

Deze dag is een initiatief van Rachel van Meeuwen (BreakFree Worship), Albert en Michelle van der Heide (Stichting IAM). Vanuit een verlangen om momenten te creëren waarin alles draait om de aanwezigheid van God. Geen vaste volgorde, liturgie of bepaalde vastgestelde programmaonderdelen. Alleen maar de focus op Hem. Rachel zal de aanbidding vorm geven. Ook zijn er kunstenaars die vanuit de aanwezigheid van God, zijn liefde en wil, zichtbaar zullen maken. Albert en Michelle en hun team zullen geestelijke input geven en geestelijk leiding geven aan deze dag.

Locatie

We maken gebruik van locatie de Medialoods in Nijkerk. Adres is Galvanistraat 23, 3861 NJ te Nijkerk. Wellicht gaat dit nog veranderen, dus houdt onze website in de gaten! Meld je tijdig aan, ivm een stop op het aantal aanmeldingen!

De tijden voor deze dag: 10.30 tot ca. 16.00. Inloop met koffie/thee vanaf 10:15

Kosten en aanmelden?

Om de kosten, voor band, locatie en sprekers te dragen houden we een collecte, de dag is verder gratis.

Aanmelden is verplicht in verband met het maximaal aantal bezoekers.

Nog vragen?

Heb je vragen dan kan je die stellen via info@iamloved.nl

Direct aanmelden?

Je kunt je nu gratis aanmelden met onderstaand formulier.

Aanmelden is verplicht in verband met het maximaal aantal bezoekers.

Event | Seasons | 1 april 2023