School of Night & Dreams

5 avonden | 2022/2023 | Hendrik-Ido-Ambacht

Gods aanwezigheid in de nacht en in dromen?

Misschien klinkt het wat bizar in je oren, maar wist je dat 1 op de 3 Nederlanders slaapproblemen heeft? Best wel heftig toch? Terwijl God de nacht juist wil gebruiken om jou te ontmoeten. De nacht is door God gemaakt en een diepe, vredige en aangename slaap is wat Hij ons wil geven. Maar daar blijft het niet bij. Er is nog veel meer te ontdekken en te ontvangen in de nacht. Juist in deze tijd waarin we leven, waarin visioenen zien” en “dromen, dromen” een van de specifieke manieren is waarmee God zichzelf wil laten zien aan jou.

En het zal zijn in de laatste dagen, zegt God, dat Ik zal uitstorten van Mijn Geest op alle vlees; en uw zonen en uw dochters zullen profeteren, uw jongemannen zullen visioenen zien en uw ouderen zullen dromen dromen. Handelingen 2:17

Visie en inhoud van deze school

Als je ooit al een Day of Night & Dreams hebt gevolgd, is dit een prachtige mogelijkheid om verder te groeien!

Deze school bestaat uit 5 avonden waarin Dite je mee neemt naar een dieper level in het ontvangen, ontvouwen en begrijpen van dromen. We gaan kijken hoe God spreekt tot jou, we gaan het leren interpreteren van uit jouw relatie met God! En hoe gaan we dat dan in de praktijk brengen. Dite gaat jou sleutels aanrijken vanuit ervaring, het Woord van God hoe te wandelen met het gesproken woord van God tot jou!

De visie voor deze school is in een regel samen te vatten als;
wakker worden voor Gods plan met de nacht“.
Het eerste wat je zal gaan ontdekken, tijdens deze school, is hoe God ook jouw nachten en dromen wil gebruiken om tot je te spreken en je toe te rusten. God wil heling en verlossing brengen juist ook in en door jouw nachten en dromen.

Tijdens deze 5 avonden ontdek je de antwoorden op deze en nog meer vragen:
* Wat zijn sleutels voor een goede nachtrust?
* Hoe kan je dromen ontvangen en onthouden?
* Hoe ontdek je de betekening van dromen en leer je te onderscheiden?
* Hoe (h)erken ik een droom van God?
* Hoe versta ik Gods symbolische manier van spreken?
* Hoe ga ik beter begrijpen en reageren op Gods stem en plannen?
* Hoe zet je dromen om in tastbare stappen?

We gaan de diepte in van Gods rijke Woord. Je zal verbaasd staan over hoeveel sleutels het Woord je gaat geven. Sleutels die je praktisch kunt gaan inzetten om jouw persoonlijke relatie met Jezus krachtiger te maken. Ook ontvang je een impartatie door de Heilige Geest. Een impartatie om (meer) dromen en visioenen te gaan ontvangen.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

– Als je verlangt naar een gezond ‘nachtleven’ en slapen in vrede en rust
– Als je meer van Gods aanwezigheid wil ervaren, juist ook in de nacht
– Als je wilt ontdekken hoe God spreekt door dromen als cadeaus in de nacht

Datums en Tijden

Woensdag 9 november 2022
Woensdag 23 november 2022
Woensdag 7 december 2022
Woensdag 11 januari 2023
Woensdag 25 januari 2023

Inloop vanaf 19:45 met koffie en thee.
Start om 20.00 tot 21.30. Na 21:30 is er nog tijd voor bediening, vragen en gebed.
Rond 22:00 is de avond afgelopen.

De kosten

De kosten van de School of Night & Dreams van 5 avonden zijn € 135,- Wil je deze school in termijnen betalen dan kan je dat ook, zie aanmeldformulier.

Het team

De cursus staat onder leiding van Dite Coumou. Dite draagt een krachtige profetische zalving. Ze is lid van het profetisch kernteam van IAM. Naast spreken en lesgeven op de profetische en creatieve cursussen heeft Dite ook nog de tijd genomen om zich de laatste jaren te verdiepen in alles wat de Bijbel openbaart rondom slapen, dromen en het nachtleven met God. En ze ontdekte daar een rijke schat waarmee ze ook jouw leven weer wil verrijken. Ze heeft inmiddels ook een boek, Dromenjager, geschreven over dit onderwerp.

Locatie

De cursus wordt op diverse locaties gegeven. U vindt de actuele planning op deze pagina. Wilt u deze of een van onze andere scholen graag een keer in uw regio, dat doen wij graag in samenwerking met u! Stuur ons dan even een email op info@iamloved.nl

Aanmelden: