School of Inner Healing 

5 avonden | voorjaar 2021 | Regio Drechtsteden

Ieder gebied in jouw leven tot volle bloei?

In het voorjaar van 2021 is er opnieuw de School of Personal Revival. Een korte school van 5 avonden, met een krachtige focus op herleving van ieder gebied in je leven. We geloven namelijk, op grond van de Bijbel, dat God ons een leven wil geven van overvloed, stabiliteit, rust, vreugde en vrede.

De dief komt alleen maar om te stelen, te slachten en verloren te laten gaan; Ik ben gekomen, opdat zij leven hebben en overvloed hebben. Johannes 10:10

In de School of Personal Revival reiken we je sleutels aan om dit leven te leven. Vanuit het Woord van God, zullen we je leren, activeren en motiveren om te gaan bewegen in bestemming en kracht.

Omdat we geloven dat deze cursus zeer krachtig, intensief en levensveranderend is, hebben we besloten slechts 16 deelnemers toe te laten. Hiermee kunnen we waarborgen dat iedere deelnemer de aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft.

Visie en inhoud van deze cursus.

De visie voor deze cursus is gebaseerd op Jesaja 52:1-8. Hier geeft God een profetische blauwdruk om herleving te ontvangen en te brengen. Deze blauwdruk leren we je toe te passen in je persoonlijke omstandigheden, zodat de kracht en de voorziening van God een plaats kan krijgen en je herleving waar zal nemen in ieder gebied van je leven.

Avond 1 | Ontwaak, bekleed je met kracht
Jesaja 52 begint met; “Ontwaak, ontwaak, bekleed u met uw kracht” en vervolgens staat er “trek uw mooiste kleren aan!” Als je niet bewust wordt, wakker wordt van wat er in je leven speelt of wat Gods bestemming is, dan zal je je ook niet uitgaan strekken naar Gods plan met je leven. Als je daar wel wakker voor wordt gemaakt, is het belangrijk dat je bekleed bent met Kracht, met Christus en de Heilige Geest. Wordt wakker, trek je mooiste kleren aan! Je bent van onschatbare waarde!

Avond 2 | Sta op, vanuit Gods rust
Sta op, zet je neer, staat er in Jesaja 52. De Heilige Geest heeft dit niet voor niets zo in de Bijbel op laten schrijven. We mogen opstaan en in beweging komen maar wel vanuit balans en rust. Geen perfectionisme, prestatiedrang of bewijsdrang. Maar door onze tijd goed in te delen, prioriteiten te stellen, grenzen te trekken, bewust om te gaan met vriendschappen. Hoe kan je samen met God, kiezen voor een vitaal leven met gezond eten, beweging, werk en sociaal leven in een Bijbelse balans.

Avond 3 | Maak de banden los
“Maak de banden om de hals los” zo staat er dan in Jesaja 52. De hals is een essentieel onderdeel van ons lichaam. “De angst grijpt me naar de keel” zeggen we ook weleens. De vijand wil onze hals dichtknijpen en zo belemmeren dat we onszelf zijn en onszelf durven uiten. Op zoveel manieren zijn er banden en belemmeringen in ons leven die ons weerhouden om echt onszelf te zijn. Manipulatie, toverij, allerlei leugens en misleiding. Grote, maar soms ook hele kleine dingen. God wil ze ontmaskeren zodat je vrij bent.

Avond 4 | Schud het stof af
“Schud het stof van u af, sta op” zo spreekt God in Jesaja. Er is een groot geheim verborgen in het afschudden van stof. En dat gaan we met elkaar ontdekken deze avond. Alle “wat als” en “had ik maars” schudden we af. We ontvangen sleutels om niet terug te kijken maar juist vooruit. Stof is het voedsel van de vijand volgens Genesis 3:14b. Dus afschudden maar alles wat in je ziel of geestelijk realiteit nog aanleiding geeft tot invloed voor negativiteit.

Avond 5 | Kom in beweging en bestemming
“Hoe lieflijk zijn op de bergen de voeten van hem die het goede boodschapt, die vrede laat horen”. Jesaja 52:7. God herstelt jouw leven. Herleving, maakt dat je ook gaat overstromen van leven naar anderen om je heen. Jij gaat een echte ‘gamechanger’ worden, die de atmosfeer en de sfeer op plaatsen gaat bepalen door vreugde en vrede te brengen. We zetten je profetisch vrij in je bestemming en geven je tools om je talenten en gaven te ontdekken en te ontplooien binnen de cirkel van invloed die God jouw geeft.

LET OP: Je kunt geen losse avonden volgen, omdat er een opbouw inzit. Als je, je dus inschrijft is het de bedoeling dat je elke avond aanwezig bent.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

– Voor iedereen die wil groeien in kracht en bestemming
– Als er gebieden zijn in je leven waar je nog gebondenheid ervaart.
– Als je worstelt met angst, pijn of verslavingen.
– Als je moeite hebt met het verleden los te laten

Data en indeling van de avonden

Donderdag 21 januari 2021 – 20.00-22.00
Donderdag 11 februari 2021 – 20.00-22.00
Donderdag 18 februari 2021 – 20.00-22.00
Donderdag 04 maart 2021 – 20.00-22.00
Donderdag 18 maart 2021 – 20.00-22.00

De avonden zullen ongeveer de volgende opzet hebben;
We starten om 20.00 en zullen uiterlijk om 22.00 eindigen.
45 minuten onderwijs, vragen, bediening
15 minuten pauze
30 minuten activatie, impartatie, verwerking

De kosten

De kosten zijn € 89,- (Bij aanmelden voor 7-1-2021 = € 59,-) voor deze 5 avonden incl. alle materialen, koffie en thee. Als de kosten een probleem zijn, dan ben je alsnog van harte welkom