Profetische training

Voorjaar 2021 | Regio Utrecht/Veenendaal

Toerusting, activatie en connectie

Wordt ook jij geactiveerd?

NIEUW!! Voor het eerst in deze regio geven wij een Profetische training. Daarover zijn we erg enthousiast! Deze training hebben we drie keer gegeven in de regio Drechtsteden en voor velen is dit levensveranderend geweest!

Vanuit het Woord van God, zullen we je leren, imparteren, activeren en motiveren om te gaan bewegen met de profetische gaven die God in je heeft gelegd. We zullen je persoonlijk activeren in je roeping en je huidige invloedssfeer. Ook zullen we, indien je dit wilt, meenemen en activeren in de praktijk. Dit doen we op de avonden, maar ook door je ruimte te geven vanuit onze bediening op diverse plaatsen in Nederland.

Tijdens de cursus, die erop gericht is je echt te activeren, is er veel ruimte voor persoonlijke vragen en is er een deel van de verwerking in kleinere vaste groepen. Deze keuze maken wij omdat we geloven dat gezonde relaties de basis zijn voor een krachtige en blijvende ontwikkeling van de gaven van de Heilige Geest.

Indeling van de avonden

De avonden zullen ongeveer de volgende opzet hebben;

We starten om 20.00 en zullen om 22.00 eindigen.
60 minuten onderwijs, vragen, bediening
15 minuten pauze
45 minuten activatie, impartatie, verwerking

De eerste 7 avonden (basis) hebben deze inhoud

Donderdag 28-1 Introductie / Cultuur / Pers. Kernwaarden
Donderdag 4-2 Vrijmoedigheid, kom te voorschijn.
Donderdag 11-2 Hoe ontvangen?
Donderdag 18-2 Hoe doorgeven?
Donderdag 4-3 Profetische waarneming en gaven.
Donderdag 11-3 Roeping, mandaat en ruimte.
Donderdag 18-3  Persoonlijk ontwikkelplan / Je gebied en invloed.

De kosten

De kosten zijn € 149,- (Vroegboekkorting bij aanmelden tot en met 03-01-2021 = € 125,-) voor deze 7 avonden. incl. alle materialen, koffie, thee.
Als de kosten echt een probleem zijn, dan ben je alsnog van harte welkom! Stuur ons dan een email op info@iamloved.nl met een toelichting van de situatie.

Het team

De cursus staat onder leiding van Albert en Michelle van der Heide. Samen zijn ze een zeer krachtig en ervaren profetisch-apostolische eenheid, die leven met een brandend verlangen om anderen in beweging te zetten ter opbouw van het Koninkrijk van God. Met jarenlange ervaring en vele krachtige getuigenissen van levensveranderende profetische woorden over levens, bedrijven en kerkelijke gemeenten. De andere docenten zijn het profetische kernteam van I AM. Dit zijn Dite Coumou en Lenneke van der Jagt. Met elkaar geven zij de lessen en verzorgen ze de activatie. Daarnaast zullen er vanuit de profetische family van eerdere jaren, ook mentoren zijn die jullie begeleiden, in het ontwikkelen van een krachtige profetische gave.

Locatie

Griftdijk 5, 3953 ML Maarsbergen.

Direct aanmelden voor Profetische Cursus Regio Utrecht

Aanmeldformulier:

Let op u kunt slecht 1 persoon per keer aanmelden.
Wilt u meerdere mensen aanmelden, dan moet u dit formulier meerdere malen invullen.
Vragen? info@iamloved.nl
Totaal