Day of Sozo

17 maart 2023 | Nijkerk

Deze dag staat in het teken van Sozo. Dit is een profetische bediening voor innerlijke genezing, heling en bevrijding en onderdeel van I AM en is ontstaan in Bethel Church, Redding USA. Wekelijks ontvangt IAM mensen die een Sozo sessie krijgen en elk op hun eigen unieke manier door God aangeraakt worden en innerlijke genezing ontvangen. Door middel van een Sozo-sessie helpen we mensen om te luisteren naar wat God tegen hen wil zeggen en kunnen mensen samen met God de blokkade in hun leven opruimen. Het doel is mensen lief te hebben en te helpen zelf informatie vanuit Vader, Zoon en Heilige Geest te ontvangen. Hiermee kunnen wonden genezen, bolwerken van de vijand worden vernietigd, leugens plaatsmaken voor de waarheid en deuren worden gesloten voor de vijand. Dit kunnen problemen zijn vanuit het verleden of heden.

Ook het niet kunnen horen van de stem van God of Hem ervaren, kan een belemmering zijn om tot je doel te komen en het leven te leven waartoe je bent bestemd.

Wat is Sozo?

Sozo is een Grieks woord met de betekenis van heling, genezing en bevrijding. Het is een tool dat mensen helpt om de blokkades die tussen hen en God in staan te ontdekken en samen met God op te ruimen. Dit kunnen pijnlijke situaties, trauma’s, leugens en (zelf)veroordeling die die hun beeld van God beïnvloeden. Deze overtuigingen of wonden belemmeren mensen om te aanvaarden wie God voor hen persoonlijk of in een specifieke situatie in hun leven wil zijn. Tijdens een sessie nodigen we God uit om Zijn perspectief te laten zien op een situatie in het verleden of in die relatie die hun beeld van God heeft veranderd. Hij wil en komt op deze kwetsbare plekken in mensenlevens komen.

Daarmee is Sozo geen coaching of pastorale hulp. Een sessie is vaak eenmalig en een tijd van interactie met de Vader, de Zoon en de Heilige Geest. Sozo legt de leiding volledig bij wat je zelf ervaart en hoort van God. Een sessie duurt 60-90 minuten. Hierdoor maken we mensen niet afhankelijk van degene die een Sozo geeft in het verstaan van Gods stem, maar worden ze geholpen om afhankelijk te zijn van God.

Waarom een Day of Sozo?

Sinds dat we Sozo geven vanuit I AM merken we dat de vraag naar sessies stijgt. Er is een groot verlangen naar een diepere connectie naar de Drie-eenheid en ook de vele getuigenissen die we horen van mensen die een Sozo hebben ondergaan. We horen veel getuigenissen ontstaan vanuit deze Bijbelse zorg die we verlenen vanuit de bediening. Het is ons verlangen om Sozo te vermenigvuldigen in Nederland. We willen onze passie vanuit God doorgeven en je kennis laten maken met deze vorm van zorgverlening: een door de Heilige Geest geleide ‘methode’ om lichaam, ziel en geest te verbinden aan de Bron, Jezus zelf.

Voor wie is de dag bedoeld?

De Day of Sozo is een kennismaking dag met de methodiek van Sozo (het is geen Sozo-basistraining). Als je na deze dag ervaart dat je hierin verder wilt gaan, willen we je graag een trainingstraject aanbieden. Meer informatie hierover krijg je ook op deze dag.

De Day of Sozo is bedoeld voor iedereen die:

  • een Sozo bediening wil ontwikkelen;
  •  meer wil leren over Sozo;
  • (gemeente)leider is en Sozo wil ontdekken als mogelijkheid voor de gemeente of bediening;
  • gebeds- en pastoraal werker is binnen een gemeente of bediening en die de Sozo methode willen gebruiken in de eigen gebeds- en pastorale bediening;
  • wandelt in een herdelijke bediening;
  • een roeping of passie heeft voor innerlijke genezing.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de Day of Sozo geven we:
– uitleg en activatie van de Bethel Sozo basismethode. Namelijk: De Vaderladder, de vier deuren, de muur, Jezus presenteren en ‘Divine editing’;
– tools voor het toepassen van Sozo in je ministry gebed;
– uitleg over hoe je Sozo zelf kunt gaan geven;
– je ruimte om zelf diepere genezing te ontvangen en groei in je relatie met God;
– strategieën om effectief leugens te ontmaskeren voor jezelf en anderen;
– ruimte voor gezamenlijke aanbidding;
– ruimte voor ontmoeting en verbinding met elkaar.

Het team

Deze dag wordt het onderwijs verzorgd door Albert en Michelle van der Heide, Barbara Kasius en Christy Reedijk. Albert en Michelle hebben veel ervaring in bevrijding, pastoraat, hulpverlening en innerlijke genezing. Ze passen hierbij ook de SOZO tools toe en willen hun enthousiasme hierover graag demonstreren en overdragen. Barbara Kasius en Christy Reedijk geven leiding aan het SOZO team van IAM, geven wekelijks SOZO’s en onderwijzen groepen over SOZO, de gebedsbediening en Innerlijke Genezing.

Programma

10.15 – 10.30 | Inloop + ontmoeting
10.30 – 12.00 | Ochtendsessie
12.00 – 14.00 | Pauze
14.00 – 15.00 | Middagsessie 1
15.30 – 15.45 | Pauze
15.45 – 16.30 | Middagsessie 2

Kosten van deze dag?

Zoals alle events van IAM, is ook deze dag gratis toegankelijk. We houden wel een collecte om voor de onkosten.

Locatie

De Medialoods, Galvanistraat 23, 3861 NJ, Nijkerk

Training op locatie?

Wilt u deze of een van onze andere events, toerustingsdagen of scholen graag een keer in uw regio, gemeente of bediening, dat doen wij graag in samenwerking met u! Stuur ons dan even een email op info@iamloved.nl

Aanmeldformulier:

Je kunt je hier aanmelden!

Naam(Vereist)