Revival Bootcamp

Profetie en Bestemming!?

Op vrijdag 8 april vanaf 14.30 tot zaterdagavond 9 april ca. 20.30 gaan we ons onderdompelen in een krachtige stroom van Gods aanwezigheid.

Deze bootcamp staat in het teken van Profetie en Bestemming. 

We helpen je om meer zicht te krijgen op je eigen bestemming, maar ook zullen we je tegelijkertijd activeren om zelf profetisch uit te stappen. Een zeer afwisselend weekend met diepgaand onderwijs en bediening, maar ook heel veel krachtige activatiemomenten. Groei in je relatie met God en groei ind e mate waarin je Gods liefde en wil ook kan doorgeven aan anderen!

Ben jij er ook bij?

Wat houdt een Revival Bootcamp in?
Een Revival Bootcamp hebben we het genoemd. Een bootcamp is een stevige intensieve sporttraining, die je met een groep mensen uitvoert. Onze Revival Bootcamps zijn eigenlijk een beetje hetzelfde maar dan in Geestelijk opzicht. Een krachtige intensieve training, die geest, ziel en lichaam laat herleven door Gods Kracht.

Wat is het programma?

De dagen (vrijdag en/of zaterdag) kunnen los van elkaar worden bezocht. Wel is het uiteraard een groot voordeel als je beide dagen mee kan maken. Daarnaast zien we onderstaand programma als een leidraad en verwachten we de Heilige Geest als de leider en regisseur van deze bootcamp.

Vrijdag 8-10-2021
14.30 – Worship, Woord, Onderwijs & Bediening
17.00 – Pauze
18.30 – Waarnemen van Geestelijke realiteit (outdoor)
20.30 – Worship & Woord, Onderwijs & Bediening
22.00 – Einde

Zaterdag 9-10-2021
09.00 – God spreekt in de natuur (outdoor)
10.30 – Pauze
11.00 – Worship, Woord, Onderwijs & Bediening
12.30 – Pauze
13.30 – Worship, Woord, Onderwijs & Bediening
15.00 – Pauze
15.30 – Outdoor > Profetisch Bidden voor Steden / Landen / Volken / Gebieden
17.00 – Dinner Break
19.00 – Revival Night Afsluitdienst; Uitgezonden in je bestemming!

Eten en drinken?

Het is fijn als je hier zelf zorg voor draagt. Er is in de directe omgeving van de locatie tijdens de pauzes de mogelijkheid om eten of drinken te halen.

Er is koffie, thee, water, fruit en bouillon beschikbaar.

We moedigen je aan te vasten. Dat is vrijblijvend en kan helemaal op jou eigen manier, maar we moedigen je wel van harte aan om een bepaalde manier van vasten te kiezen. Misschien is het goed om gewoon eens een dag de koffie te laten staan of is het voor jou juist een uitdaging om een dag geen telefoon in handen nemen.

Locatie

We maken gebruik van het gebouw van de Medialoods in Nijkerk. Het adres is Galvanistraat 23, 3861 NJ te Nijkerk.

Wie spreken en bedienen er?

De Revival Bootcamp staat onder leiding van Albert en Michelle van der Heide. Ze zullen samen met de teams van iam jullie bedienen. Albert en Michelle dragen een bediening die een krachtige balans brengt tussen waarheid en genade, liefde en kracht, passie en overgave. Deze bediening kenmerkt zich door radicale echtheid, creativiteit, vrijheid en vreugde binnen de veiligheid van een cultuur van vaderschap en eer.

Kosten en aanmelden?

Het Revival Bootcamp is gratis we houden een collecte om de onkosten samen te dragen.
Uiteraard is een gift van harte welkom.

Aanmelden kan je via het formulier op deze pagina doen.

Nog vragen?

Heb je vragen dan kan je die stellen via info@iamloved.nl

NB: We krijgen veel de vraag over de QR code ivm coronamaatregelen. Deze is niet nodig en wordt niet gecontroleerd. Wij vallen niet onder deze verplichting.

Aanmelden voor de Revival Bootcamp

Vul onderstaand formulier is, om uzelf aan te melden voor het Revival Bootcamp in Nijkerk.

NB: We krijgen veel de vraag over de QR code ivm coronamaatregelen. Deze is niet nodig en wordt niet gecontroleerd. Wij vallen niet onder deze verplichting. 

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)