Revival Bootcamp

Innerlijke genezing!

Op vrijdag 11 maart vanaf 14.00 tot zaterdagavond 12 maart ca. 21.00 gaan we ons onderdompelen in een krachtige stroom van Gods aanwezigheid.

Deze bootcamp staat in het teken van innerlijke genezing. God heeft ons geschapen als volmaakte mensen, dat wil zeggen dat alles wat niet volmaakt is in ons leven ons heeft beschadigd. Dit klinkt heel heftig, maar is de realiteit van een gebroken wereld waarin onvolmaakte mensen elkaar tekort doen. Die beschadigingen die we oplopen, worden vaak littekens en triggers die maken dat we op veel plekken vastlopen, moeilijk vinden om duurzame relaties te ontwikkelen of ons soms geen raad weten met ons gevoel.

In welke mate die beschadigingen ook in je leven hebben plaatsgehad, God wil daarin komen met troost, heling en daardoor genezing.  Ook daarvoor is Jezus gekomen, om te helen de gebrokene van hart. In dit weekend zal op dit werk van God de focus liggen.

Ben jij er ook bij?

Wat houdt een Revival Bootcamp in?
Een Revival Bootcamp hebben we het genoemd. Een bootcamp is een stevige intensieve sporttraining, die je met een groep mensen uitvoert. Onze Revival Bootcamps zijn eigenlijk een beetje hetzelfde maar dan in Geestelijk opzicht. Een krachtige intensieve training, die geest, ziel en lichaam laat herleven door Gods Kracht.

Wat is het programma?

Er zit een opbouw in het weekend. De dagen/diensten kunnen niet los van elkaar worden bezocht, omdat we de veiiligheid en inimiteit willen waarborgen. Beschouw onderstaand programma als een leidraad en we verwachten de Heilige Geest als de leider en regisseur van deze bootcamp.

Vrijdag 11-03-2022
vanaf 13:45 is er inloop met koffie/thee
14.00 – Worship & Woord, Onderwijs & Bediening
15.30 – Pauze
16.00 – Worship & Woord, Onderwijs & Bediening
17.30 – Pauze
19.00 – Worship & Woord, Onderwijs & Bediening
21.30 – Einde

Zaterdag 12-03-2022
vanaf 9:45 is er inloop met koffie/thee
10.00 – Worship & Woord, Onderwijs & Bediening
11.00 – Pauze
11.30 – Worship & Woord, Onderwijs & Bediening
12.30 – Pauze
13.30 – Worship & Woord, Onderwijs & Bediening
15.00 – Break
15.30 – Worship & Woord, Onderwijs & Bediening
17.30 – Einde

Eten en drinken?

Het is fijn als je hier zelf zorg voor draagt. Er is in de directe omgeving van de locatie tijdens de pauzes de mogelijkheid om eten of drinken te halen.

Er is wel water, fruit en bouillon beschikbaar. Je kunt ook koffie en thee krijgen.

We moedigen je aan te vasten. Dat is vrijblijvend en kan helemaal op jou eigen manier, maar we moedigen je wel van harte aan om een bepaalde manier van vasten te kiezen. Misschien is het goed om gewoon eens een dag de koffie te laten staan of is het voor jou juist een uitdaging om een dag geen telefoon in handen nemen.

Locatie

We maken gebruik van De Medialooods in Nijkerk. Het adres is Galvanistraat 23, 3861 NJ in Nijkerk.

Wie spreken en bedienen er?

De Revival Bootcamp staat onder leiding van Albert en Michelle van der Heide. Ze zullen samen met de teams van iam jullie bedienen. Albert en Michelle dragen een bediening die een krachtige balans brengt tussen waarheid en genade, liefde en kracht, passie en overgave. Deze bediening kenmerkt zich door radicale echtheid, creativiteit, vrijheid en vreugde binnen de veiligheid van een cultuur van vaderschap en eer.

Kosten en aanmelden?

Het Revival Bootcamp is gratis we houden een collecte om de onkosten samen te dragen.
Uiteraard is een gift van harte welkom.

Aanmelden kan je via het formulier op deze pagina doen.

Nog vragen?

Heb je vragen dan kan je die stellen via info@iamloved.nl

NB: We krijgen veel de vraag over de QR code ivm coronamaatregelen. Deze is niet nodig en wordt niet gecontroleerd. Wij vallen niet onder deze verplichting.

Aanmelden voor de Revival Bootcamp

Vul onderstaand formulier is, om uzelf aan te melden voor het Revival Bootcamp in Nijkerk.

NB: We krijgen veel de vraag over de QR code ivm coronamaatregelen. Deze is niet nodig en wordt niet gecontroleerd. Wij vallen niet onder deze verplichting.