Revival Bootcamp

Genezing, Heling en Bevrijding!?

Op vrijdag 8 oktober vanaf 15.00 tot zaterdagavond 9 oktober ca. 21.00 gaan we ons onderdompelen in een krachtige stroom van Gods aanwezigheid. Ben jij er ook bij?

Wat houdt een Revival Bootcamp in?
Een Revival Bootcamp hebben we het genoemd. Een bootcamp is een stevige intensieve sporttraining, die je met een groep mensen uitvoert. Onze Revival Bootcamps zijn eigenlijk een beetje hetzelfde maar dan in Geestelijk opzicht. Een krachtige intensieve training, die geest, ziel en lichaam laat herleven door Gods Kracht.

Het verschil met onze ‘Weekenden of Revival’ is dat we een focus hebben op een specifiek onderdeel. In dit weekend van 8-9 oktober zal dit Genezing en Bevrijding zijn. We geloven dat Jezus, die de Waarheid is, velen zal gaan vrij zetten door Waarheid en Bestemming te spreken en leugens te ontmaskeren. Ook kijken we uit naar de genezing die dat teweeg zal brengen en de wonderen en teken waarmee God Zijn Woord gaat bevestigen.

Laat je relatie met God verfrissen en verdiepen door, in de aanwezigheid van God, herstel, (innerlijke) genezing en diepe bevrijding te ervaren. Wees getuige van krachten, wonderen en tekenen. Een weekend wat je gaat brengen in het rechte spoor van je bestemming. Waar God tevoorschijn wil roepen wat er nu nog soms verborgen in je ligt te wachten. Ook zal je worden toegerust om leven te brengen en door te geven in je omgeving.

Wat is het programma?

De dagen/diensten kunnen los van elkaar worden bezocht. Wel is het uiteraard een voordeel als je beide dagen mee kan maken. Daarnaast zien we onderstaand programma als een leidraad en verwachten we de Heilige Geest als de leider en regisseur van deze bootcamp.

Vrijdag 8-10-2021
15.00 – Worship & Woord, Onderwijs & Bediening
18.30 – Outdoor > Wandelen met inhoud
20.30 – Worship & Woord, Onderwijs & Bediening

Zaterdag 9-10-2021
09.00 – God in de natuur (outdoor) Let op locatie Stellendam zie email! + Bijbelteksten uitbidden met elkaar?
10.30 – Koffie
11.00 – Worship & Woord, Onderwijs & Bediening
12.30 – Pauze
13.30 – Worship & Woord, Onderwijs & Bediening
15.00 – Pauze
15.30 – Keuze; Profetische Outreach of Herderlijke Inreach
17.00 – Dinner Break
19.00 – Revival Night Afsluitdienst in het teken van wonderen, tekenen en krachten.

De dagdelen kunnen los van elkaar worden bezocht. Wel graag vooraf aanmelden. Na het aanmelden krijg je ook meer informatie over de inhoud en de precieze locatie van de outdoor activiteiten.

Eten en drinken?

Het is fijn als je hier zelf zorg voor draagt. Er is in de directe omgeving van de locatie tijdens de pauzes de mogelijkheid om eten of drinken te halen.

Er is water, fruit en bouillon beschikbaar. Je kunt ook koffie en thee krijgen.

We moedigen je aan te vasten. Dat is vrijblijvend en kan helemaal op jou eigen manier, maar we moedigen je wel van harte aan om een bepaalde manier van vasten te kiezen. Misschien is het goed om gewoon eens een dag de koffie te laten staan of is het voor jou juist een uitdaging om een dag geen telefoon in handen nemen.

Locatie

We maken gebruik van het gebouw van de gemeente Lachai Roy. Het adres is Anton Coolenstraat 11, 3245 MC in Sommelsdijk. In en in de directe omgeving van dit gebouw zullen de activiteiten zich afspelen.

let op de wandeling op zaterdagmorgen is vanuit Stellendam, zie mail voor info

Wie spreken en bedienen er?

De Revival Bootcamp staat onder leiding van Albert en Michelle van der Heide. Ze zullen samen met de teams van iam jullie bedienen. Albert en Michelle dragen een bediening die een krachtige balans brengt tussen waarheid en genade, liefde en kracht, passie en overgave. Deze bediening kenmerkt zich door radicale echtheid, creativiteit, vrijheid en vreugde binnen de veiligheid van een cultuur van vaderschap en eer.

Kosten en aanmelden?

Het Revival Bootcamp is gratis we houden een collecte om de onkosten samen te dragen.
Uiteraard is een gift van harte welkom.

Aanmelden kan je via het formulier op deze pagina doen.

Nog vragen?

Heb je vragen dan kan je die stellen via info@iamloved.nl

NB: We krijgen veel de vraag over de QR code ivm coronamaatregelen. Deze is niet nodig en wordt niet gecontroleerd. Wij vallen niet onder deze verplichting.

Aanmelden voor de Revival Bootcamp

Vul onderstaand formulier is, om uzelf aan te melden voor het Revival Bootcamp in Sommelsdijk.

NB: We krijgen veel de vraag over de QR code ivm coronamaatregelen. Deze is niet nodig en wordt niet gecontroleerd. Wij vallen niet onder deze verplichting.