Leider(s) van gemeente en bedieningen

Profetische input voor voor jullie!

Zoek jij naar een nieuwe visie voor je bediening? Sta je voor uitdagingen en belangrijke keuzes? Heb je vraagstukken waar je antwoorden voor nodig hebt? Zoek jij antwoorden die bevestigen wat God in jullie hart gelegd heeft? Of wellicht nieuwe, frisse ideeën die kunnen aansluiten bij jullie verlangens voor de plaats van invloed die jullie vanuit God hebben ontvangen?

Profetische input / visiegesprek 
Geloof met ons dat God dit gesprek zal gebruiken voor een nieuwe stroom van verfrissing, en laat ons voor je meebidden in een live sessie via Zoom. God heeft (nieuwe) plannen en wegen voor jullie gemeente/bediening. Plan een gratis profetische sessie (maximaal 30 minuten) en zoek in dit gesprek, met ons, naar Zijn wijsheid en inzichten.

Dit kun je verwachten:
In dit gesprek zullen we God vragen naar openbaring over jullie gemeente/bediening. Ook kun je vooraf specifieke vragen neerleggen bij ons profetische team. Zie het als een manier om met een objectieve en onafhankelijke groep profetische mensen, in alle vertrouwen, te sparren over het werk van God.

Is het (profetische) nieuw voor je?
Misschien wel spannend dat jullie gaan kiezen om op een voor jullie nieuwe manier Gods input te vragen. Geen zorgen, je bent sowieso niet de eerste die dit doet, er zijn er velen die een positieve ervaring hebben gehad in de afgelopen jaren. Van bemoedigend tot hele transformaties, net wat God wil aanraken. En niet vergeten… wat jij/jullie met de informatie doen is gewoon helemaal aan jullie! De profetische mensen waar je mee spreekt, zijn getraind en hebben ervaring op dit gebied. Zij zullen je meenemen in deze reis. Stel gerust al je vragen ook als je die nu nog hebt!

Kosten?
Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden, wel is het fijn als jullie ons zegenen met een gift! Zo blijven wij onafhankelijk en objectief, kun je zelf vaststellen wat de waarde van een gesprek is geweest en kan iedere bediening er ook gebruik van maken. Wij zijn daar ontzettend dankbaar voor en zullen het eveneens weer inzetten, in onze bediening, om het Koninkrijk van God zichtbaar te maken!

Direct online inplannen!

Laden...