Profetisch woord voor jou?

Inspiratie, richting & aanmoediging!

Verlang jij naar een profetisch woord voor jouw leven? Wij maken graag zichtbaar, voor jou, wat in het hart van God is voor jou! Wellicht ben je op zoek naar richting, moet je belangrijke keuzes maken of worstel je met bepaalde issues? Een profetisch gebed is bijzonder krachtig. Vele mensen zijn je al voor gegaan en kunnen getuigen van de impact van het profetische in hun leven. En we zegenen jou daar ook graag mee!

Profetische input / visiegesprek.
Maak nu direct online een afspraak voor een profetische sessie om te ontdekken wat God voor nu in jouw leven wil spreken. Wat is het plan voor jouw leven, waar ligt je bestemming, wat zijn de uitdagingen en beloftes. Laat je overstromen door Gods goedheid onder een krachtige profetische zalving.

Uw ogen hebben mijn ongevormd begin gezien,
en zij alle werden in Uw boek beschreven,
de dagen dat zij gevormd werden,
toen er nog niet één van hen bestond.
Psalm 139:16

Dit kun je verwachten:
Na het invullen van het aanmeldformulier, kun je direct zelf je afspraak inplannen.
Je ontvangt je persoonlijke Zoom Link.
Je kunt specifieke vraagstukken vooraf indienen als jij dat wilt, maar dat hoeft niet.
In de Zoom ben je met twee of drie mensen die over jou gaan profeteren.
Na afloop ontvang je een opname van het gesprek

Is het nieuw voor je?
Misschien heb je nog nooit een profetisch woord ontvangen, dan kan het misschien een beetje spannend voelen. Maar dat is het niet, je zult ervaren dat je in Gods aanwezigheid onder zijn leiding wordt bemoedigd en opgebouwd. De mensen die over je profeteren hebben daarmee ruime ervaring en zijn getraind in de profetische bediening. Toch spannend? Stel gerust je vragen (lenneke@iamloved.nl), en geniet vooral van wat Hij wil zeggen over jouw leven!

Kosten!
We vragen voor dit Zoom gesprek € 25,-. Dit doen we omdat wij, net als jij, erg kostbare mensen zijn. En wij leven van giften en opbrengsten voor onze bediening in het Koninkrijk. Voor een profetisch gesprek maken minimaal 2 mensen 20-30 minuten van hun tijd vrij. Dat heeft een Koninklijke waarde, die vele malen hoger ligt dan deze bijdrage. Het geld overigens wat je hiervoor betaalt, zien we als een gift en gaat naar onze stichting en wordt gebruikt om de visie die God ons heeft gegeven uit te werken! We kijken uit naar een ontmoeting met jou! Je bent het waard!

PS: Rondom iedere samenkomst of spreekbeurt is er uiteraard altijd ruimte en gelegenheid voor een persoonlijk gebed en profetisch woord. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden.

PS2: Als je dit bedrag niet kunt missen, en je ook niet bij een van onze samenkomsten kan komen, en toch een profetische woord nodig hebt stuur dan even een mail naar lenneke@iamloved.nl dan regelen we het alsnog gratis voor jou. 

Zelf gaan bewegen in het profetische?

Ontdek wat God voor jou heeft weggelegd om levens van mensen te verrijken. Ieder jaar geven wij diverse profetische trainingen. Klik hier. 

Nu direct online inplannen!

Laden...