Profetisch woord voor jou?

Inspiratie, richting & aanmoediging!

Verlang jij naar een profetisch woord voor jouw leven? Wij maken graag zichtbaar, voor jou, wat in het hart van God is voor jou! Wellicht ben je op zoek naar richting, moet je belangrijke keuzes maken of worstel je met bepaalde issues? Een profetisch gebed is bijzonder krachtig. Vele mensen zijn je al voor gegaan en kunnen getuigen van de impact van het profetische in hun leven. En we zegenen jou daar ook graag mee!

Profetische input / visiegesprek.
Maak nu direct online een afspraak voor een profetische sessie om te ontdekken wat God voor nu in jouw leven wil spreken. Wat is het plan voor jouw leven, waar ligt je bestemming, wat zijn de uitdagingen en beloftes. Laat je overstromen door Gods goedheid onder een krachtige profetische zalving.

Uw ogen hebben mijn ongevormd begin gezien,
en zij alle werden in Uw boek beschreven,
de dagen dat zij gevormd werden,
toen er nog niet één van hen bestond.
Psalm 139:16

Dit kun je verwachten:
Je kun nu onderaan deze pagina, zelf online inplannen en je profetisch woord aanvragen door een datum en een tijd kiezen.
Je ontvangt per email je persoonlijke Zoom Link. Je kunt specifieke vraagstukken vooraf indienen als jij dat wilt, maar dat hoeft niet.
In de Zoom ben je met twee of drie mensen die over jou gaan profeteren.
Na afloop ontvang je, indien gewenst, een opname van het gesprek

Is het nieuw voor je?
Misschien heb je nog nooit een profetisch woord ontvangen, dan kan het misschien een beetje spannend voelen. Maar dat is het niet, je zult ervaren dat je in Gods aanwezigheid onder zijn leiding wordt bemoedigd en opgebouwd. De mensen die over je profeteren hebben daarmee ruime ervaring en zijn getraind in de profetische bediening. Toch spannend? Stel gerust je vragen (lenneke@iamloved.nl), en geniet vooral van wat Hij wil zeggen over jouw leven!

Kosten!
We vragen voor dit Zoom gesprek € 29,-.  Het is voor ons helaas niet langer mogelijk deze online optie standaard gratis te verstrekken. Maar er is bij iedere samenkomst, zondag, conferentie, event of spreekbeurt van IAM is er ook altijd ruimte en gelegenheid voor persoonlijk gebed en een GRATIS profetisch woord. Mocht je het niet kunnen betalen en ook echt niet in de gelegenheid zijn om naar een samenkomst van ons te komen, gebruik dan tijdens het boeken de kortingscode: ProfGratis dan kun je gratis boeken.

We kijken uit naar de ontmoeting met jou!

Zelf gaan bewegen in het profetische?

Ontdek wat God voor jou heeft weggelegd om levens van mensen te verrijken. Ieder jaar geven wij diverse profetische trainingen. Klik hier. 

Nu direct online inplannen!

Laden...