50 dagen, 5 minuten | Pasen tot Pinksteren
50 dagen, 5 minuten | Pasen tot Pinksteren
Dag 11 - Er is kracht om te leven in ons!? | 50 dagen, 5 minuten | Pasen tot Pinksteren | Albert van der Heide
/

Heb je weleens die momenten dat je vast loopt. Dat je het leven even niet meer ziet zitten? Dat het je even boven je pet gaat? Dat teleurstelling en ontmoediging je verhinderen om echt diepe vreugde te hebben in het leven?

En als de Geest van Hem Die Jezus uit de doden opgewekt heeft, in u woont, zal Hij Die Christus uit de doden opgewekt heeft, ook uw sterfelijke lichamen levend maken door Zijn Geest, Die in u woont.
Romeinen 8:11 (HSV)

Die Levenskracht woont in je zegt Paulus. Die Geest, die persoon, die woont in je. Die opstandingskracht die Jezus deed opstaan woont in je! Paulus heeft het over hier en nu. Over vandaag. Levenskracht om teleurstelling te overwinnen, depressie te doorbreken, pijn achter je te laten. Dat wat dood en verwarring brengt of levenslust rooft tot zwijgen te brengen.

Hoe gaan we dat in de praktijk handen en voeten geven? Check deze korte boodschap van vandaag!

Be blessed!

————————

Dit jaar weer een ‘van Pasen tot Pinksteren’. Met elke morgen maximaal 5 minuutjes een onderwerp / wat gedachten + kleine oproep/challenge waarin het werk van de Heilige Geest centraal staat. Allerlei diverse en onbelichte zaken uit het Woord van God.

Als je het leuk vindt om mee te doen kan je in deze send-only whatsappgroep dan ontvang je de berichten automatisch; Klik op https://chat.whatsapp.com/EoQhtWVRBqMGlk1AAdzlo9.

Je kunt deze serie ook volgen via je favoriete podcast app:
iTunes/Apple
https://podcasts.apple.com/nl/podcast/i-am-family-podcast/id1510796731

Spotify

———–

Meer over Albert & Michelle van der Heide

https://instagram.com/AlbertvdHeide
https://facebook.com/apenmies
https://instagram.com/Alb