Training & Outreach

Zondag 10 juli – 13:30 uur

Ga jij mee de straat op om, onder de leiding en aanwijzingen van de Heilige Geest, de liefde van Jezus uit te delen?

Deze middag gaan we met elkaar de straten in, de stranden op of waarheen de Heilige Geest ons ook gaat leiden, om mensen de liefde van Jezus te laten zien en ervaren. We gaan op pad nadat we een krachtige training hebben gehad, die gegeven zal worden door Albert en Michelle van der Heide.

Deze training zal je denken over evangelisatie vernieuwen en je leren om echt vanuit jezelf, in vrijmoedigheid en geleid door de Heilige Geest het goede nieuws te delen. Uit te gaan om net als Jezus rond te gaan, heel gericht, en goed te doen. Want net als Jezus ben jij ook gezalfd, door de Heilige Geest. We zullen dit activeren en je helpen dit te leren toepassen.

‘hoe God Jezus van Nazareth gezalfd heeft met de Heilige Geest en met kracht en hoe Hij het land doorgegaan is, terwijl Hij goeddeed en allen die door de duivel overweldigd waren, genas, want God was met Hem. ‘
Handelingen 10:38

Laat je meenemen (en misschien ook oprekken ;) door de persoonlijke verhalen van hen beiden, maar ook door het Woord te laten spreken, te gehoorzamen in geloof en door aanvuring van de Heilige Geest. Jezus roept ons op om Zijn liefde te delen ’tot aan alle uiteinden van de aarde’!

Laten we dan maar gewoon beginnen in onze eigen omgeving!

Doe je mee?

De training en de outreach zijn op 10 juli a.s.

De training start om 13:30 uur in het gebouw van de gemeente Lachai Roi, Anton Coolenstraat 11 in Sommelsdijk.