Welkom!

Michelle van der Heide

Michelle heeft haar hele leven eigenlijk gewandeld met Jezus. Al vanaf haar vroegste kinderjaren, zijn er ontmoetingen en ervaringen van Zijn nabijheid. Maar in een onbewust en kinderlijk geloof. Dit geloof heeft haar door zeer moeilijke tijden en situaties van angst, religie en verdeeldheid in haar gezin heen geholpen. Het was echter pas in 2002 dat ze tot een leven en bewust geloof kwam en haar leven aan Jezus heeft gegeven.

Vanaf dat moment is er een roeping op haar leven voor genezing en bevrijding. Direct vanaf het moment dat ze tot levend geloof kwam heeft ze ook ervaren dat er door haar heen wonderen en tekenen plaatsvonden. Deze bediening van bevrijding, heling en genezing is door de jaren heen krachtiger geworden en gaat gepaard met een sterke en tastbare aanwezigheid van God tijdens spreken en bedienen.

Aangeraakt door God ook voor de eenheid en de vernieuwing van de Kerk. Met een diep verlangen naar opwekking of beter gezegd transformatie. Beginnend bij de Kerk, maar uiteindelijk met als doel om God de plaats te geven die Hem toekomt in de maatschappij. 

Het kenmerk van de bediening van Michelle is radicaliteit en kracht. Vol van direct gebrachte waarheid, maar in de oneindige genade van de Liefde van de Vader. Vanuit een groot hart, maar met de focus altijd op Jezus.

Kijk voor meer informatie op de website van Albert en Michelle van der Heide

Contact Michelle

Heeft u vragen of wilt u mij uitnodigen voor een spreekbeurt, het geven van een training of onderwijs?